Tervezel külföldre költözni valamikor?
Figyelt kérdés
Van is már konkrétum, vagy csak szeretnél? Ha igen, hova?2010. dec. 25. 16:52
1/21 anonim válasza:
Nem, én szeretem Magyarországot, külföldön mindig is egy külföldi leszek, de itt itthon vagyok.
2/21 anonim válasza:
Hàt màr kiköltöztem.Még tanulok, nem úgy tervezem, hogy visszamenjek.
Bàr sose lehet tudni...gyakran van honvàgyam
3/21 anonim válasza:
Mi barátnőmmel elhatároztuk, hogy amint lehetőségünk lesz rá, megyünk külföldre. Több lehetőséget látunk más országokban, mint itt... Meg sajnos rokoni szálak sem olyan szorosak, hogy legyen akit hiányoljunk...
4/21 anonim válasza:
igen, szeretnék majd ha felnőtt leszek
15/L
5/21 anonim válasza:
Igen, első egyetemi évem utáni nyáron szeretnék Angliában dolgozni.
15/L
6/21 anonim válasza:
Ha lehet, már az egyetemet külföldön szeretném. (Oxford, Cambridge, New York és környéke a legesélyesebb, ha ez összejön)
Ha nem, akkor Nagy-Britannia, Fro., Svájc, Svédo., vagy az USA vannak a terveim között :)
Semmiféleképp nem akarok ebben az országban megöregedni, nem akarok a mostani, néhány buta felnőtt hibás döntése miatt szívni.
Szintén 15/L
7/21 anonim válasza:
Igen,majd ha lesz rá lehetőségem de akkor Ausztráliába :)15/L
9/21 anonim válasza:
Igen, szeretnék. Most vagyok végzős fősulin, van még fél évem hátra. Utána nézek valamilyen munkát. Finnországban nőttem fel, így lehet oda megyek vissza, de még Svédország, Luxemburg is szóbajöhet.
10/21 anonim válasza:
En màr kint élek,de a honvàgy az soha nem mulik el,ahogy az elsõ irta otthon mindig otthon van az ember,de idegenben mindig idegen marad,bàrmilyen is a hazànk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!