Hogy nézki a karácsonyfátok?
Figyelt kérdés
Mindenkinek szeretettel teljes boldog békés ünnepeket kívánok! :)2010. dec. 25. 11:36
11/17 anonim válasza:
Az én műfenyőm kb. egy méter magas és vörös, valamint ezüst díszek alkotják, rengeteg gömb és boa van rajta, emellett néhány szaloncukor is:) Fehér színű égő világít rajta:D
És a tiéd?
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
12/17 anonim válasza:
Kicsit több mint 2m magas, fehér-arany díszekkel.
13/17 anonim válasza:
Magasabb, mint a párom (ő 1,95) és tele van aggatva mindenfélével, a kisfiam segített feldíszíteni:) Kicsit giccses lett, se sebaj, ő annyira örült neki, hogy nem bánom
14/17 A kérdező kommentje:
Nálnuk olyan 2m magas és televan aggatva szalmadíszekkel meg piros, sárga gömbökkel, sárga zselés zsaloncukorral.
Olyan nyomi, hogy már tetszik. :D jövőre pirosat akarok.
most voltam bécsbe s a legdurvábbat ott láttam: 3 hupilila műfenyőt! :DDD
2010. dec. 25. 14:33
16/17 anonim válasza:
Nekünk kb 2méter magas, kék-ezüst díszek vannak rajta,raktunk rá ezüst meg kék masnit,van rajta ezüst színű csillag,boa,fénysor is.Nagyon szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!