Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így olyan gáz. Mit szóltok...

Ez így olyan gáz. Mit szóltok ehhez a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

van egy férjem, és 13 hónapos kisfiam

2napja teszteltem pozitívat megint:) BOLDOG VOLTAM

izgultam... első ÉRTELMES KARÁCSONY hosszú évek óta, talán kisfiam élvezné is

Anyumék 12ig melóztak, vidék, értükment párom, fél 4 re ideértek, 4 kor átrohantunk apósomékhoz, kaja, ott félig ajándékozás, másik fele nálunk, de após akkora egy gyökér paraszt

idős,egész nap gürizett a hallével meg a halakkal, erre rögtök kaja után már közli hogy álmos és ő elalszik

aztán átértünk

és el is aludt

komolyan mondom

mármikor márhol, ülve állva

de ez akkor a egy parasztság sztem

mi a francnak jön át?

és elhihetitek, már nyáron tudtam, mikor elkezdtem tervezgeni hogy ez lesz...majd felkelt és távozott

komolyan mondom botrányos és nagyon felhúzott

minden egyes karácsony eddig így működött, kapkodás volt az egész

gyerek 7 kor már majd elaludt állva

após nem zavartatta magát

most nekem kéne a legboldogabbnak lennem a világon, úgyra kisbabánk lesz, gazdag jézuskánk volt, de én ezt így soha többet

nagyon mérges vagyok

és hiba oszottam neki az észt, hoyg nehogy már lefeküdjön, meg miért nem aludt délbe....nem veszi a lapot

nyugtassatok meg

jövőre 4 en leszünk 2 gyerkőccel, tuti nem fogom ezt játszani....

inkább anyuék is maradjanak otthon, majd mi megyünk

Szeretném ha szép karácsonya lenne a gyerekeimnek, és ezt nekem kell helyretennem

bocs ha hosszú lett, jól esett leírni:(

24/L

2010. dec. 24. 21:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem is előbb gondolkozz és csak azután beszélj. Nem volt szép tőled, hogy oltogattad szegény öreget, és az sem szép hogy most itt mondod el, mert lefeküdt. Én a helyedben átkísértem volna egy másik szobába, hogy nyugiban aludjon egyet. és személy szerint irigyellek is, mindened megvan: a szüleid, a párod, a picik, gondolom nem is szűkölködtök...nekem ez nagyon 'kákániscsomót'-nak tűnik....kicsit gáz!
2010. dec. 24. 23:08
 22/30 anonim ***** válasza:
93%
javaslom nézz szét az oldalon és olvasd el másoknak hogy telik az ünnep..hálás leszel hogy a gyökér apósod a legnagyobb problémád
2010. dec. 24. 23:08
 23/30 anonim ***** válasza:
95%
1000000000000 pezo hogy nem fog válaszolni ez a bunkó nő !
2010. dec. 24. 23:27
 24/30 anonim ***** válasza:
66%
Azért mert terhes vagy,nem körülötted forog a világ,nem kell elájulnod magadtól,hogy te milyen mártír vagy.Minek neked még egy kölök?
2010. dec. 25. 00:04
 25/30 anonim ***** válasza:
86%
Inkább az Apósom aludt volna el a kaja után, mint, hogy elveszítsem a 2. terhességemet. Én sajnos elvetéltem pont Karácsony előtt. Örülj, hogy csak ennyi a problémád!
2010. dec. 25. 06:56
 26/30 anonim ***** válasza:
79%
Tőled gyökerebb paraszt nem kell!!!Az én menyem lennél, úgy b@sználak ki a házból, mint a macskát sz4rni!
2010. dec. 25. 10:26
 27/30 anonim ***** válasza:

Tudod mi a gáz?Lánynak titulálni magad, amikor férjed van, meg gyereked.Na ettől nagyobb gáz nem kell.

A stílusod miatt pedig a szegénységi bizonyítványodat kiállítottam.

2010. dec. 25. 16:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Azt szóljuk hozzá, hogy te egy neveletlen, ostoba, szegényes lelkületű hisztis p*na vagy, akinek nem kéne gyereket szülnie. Sajnálom az apósodat, hogy egy ilyen tirpák van a családjában.
2010. dec. 25. 16:55
 29/30 anonim válasza:
Egyedül te látszol értelmesnek ebben a kényszer-helyzetben. Itt a férjednek volna lehetôsége rendet teremteni de... ès ilyen a karácsony sok helyen! Az is szeretni kell ami rossz!
2012. dec. 19. 16:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Na idén hogy volt a picivel?
2013. dec. 26. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!