Ez így olyan gáz. Mit szóltok ehhez a karácsonyhoz?
van egy férjem, és 13 hónapos kisfiam
2napja teszteltem pozitívat megint:) BOLDOG VOLTAM
izgultam... első ÉRTELMES KARÁCSONY hosszú évek óta, talán kisfiam élvezné is
Anyumék 12ig melóztak, vidék, értükment párom, fél 4 re ideértek, 4 kor átrohantunk apósomékhoz, kaja, ott félig ajándékozás, másik fele nálunk, de após akkora egy gyökér paraszt
idős,egész nap gürizett a hallével meg a halakkal, erre rögtök kaja után már közli hogy álmos és ő elalszik
aztán átértünk
és el is aludt
komolyan mondom
mármikor márhol, ülve állva
de ez akkor a egy parasztság sztem
mi a francnak jön át?
és elhihetitek, már nyáron tudtam, mikor elkezdtem tervezgeni hogy ez lesz...majd felkelt és távozott
komolyan mondom botrányos és nagyon felhúzott
minden egyes karácsony eddig így működött, kapkodás volt az egész
gyerek 7 kor már majd elaludt állva
após nem zavartatta magát
most nekem kéne a legboldogabbnak lennem a világon, úgyra kisbabánk lesz, gazdag jézuskánk volt, de én ezt így soha többet
nagyon mérges vagyok
és hiba oszottam neki az észt, hoyg nehogy már lefeküdjön, meg miért nem aludt délbe....nem veszi a lapot
nyugtassatok meg
jövőre 4 en leszünk 2 gyerkőccel, tuti nem fogom ezt játszani....
inkább anyuék is maradjanak otthon, majd mi megyünk
Szeretném ha szép karácsonya lenne a gyerekeimnek, és ezt nekem kell helyretennem
bocs ha hosszú lett, jól esett leírni:(
24/L
egyetértek a 2. válaszolóval
ne ezen kattogj
örülj már
basszus együtt voltatok szeretetben, van egy párod, van egy gyereked, most lesz még egy (amúgy gratulálok :)) ajándékozás is volt akkor most mi a baj?
szerencsétlen árvizesek ma is vizet szivattyúznak az otthonaikból, egy másik hozzászolásból irta egy lány hogy most szakított vele a párja, másiknak nem foglalkoznak a szülei a karácsonnyal
nem ez a lényeg
én nagyon jólérzem magam és örülök, mert együtt voltunk
igen apám ma is káromkodott egyet mikor elővettük a fényképezőt és nagymamám is rohadtmód elfáradt a sütésben, anya is kidőlt már 7kor szegény de most csend van és békesség
Boldog Karácsonyt!!
18L
Én nem nagyon értem miért hisztizel:( Ha az após ilyen akkor ilyen, egyébként én se szeretem a karácsonyt és idén én is bevonultam inkább a szobámba....
Ünnepelhettetek volna hármasban is és holnap mentetek volna át az apósodékhoz! Grat a babához!:D
19/L
Egyetértek az előző hozzászólókkal.
Örülj, hogy van szerető családod.
Egy sárkány vagy.
Jézusom, ha álmos akkor hadd aludjon már, most mit zavar téged? Lehetne annyi eszed, hogy megkéred, hogy menjen be a hálótokba, szépen megágyazol neki, alszik egy órát, aztán majd felkel.
Amúgy meg hogy beszélhetsz így a saját apósodról?...
"és ha osztom őt"
mi az, hogy OSZTOD ŐT? karácsonykor? NORMÁLIS VAGY?
beteg hisztis p.csa.
Tyűűha!
Szerintem most lettél igazán ideges a kommenteket olvasva! :-))
Szép karácsonyt!
A szüleim válnak. Anyukám maga sem tudja megfogalmazni, miért adta be a válópert. 3-an vagyunk testvérek, tesóim kicsik. Mai közös karácsonyfa díszítésnél mindenki próbált békében díszíteni, csak anyukám nem fogott meg egy díszt sem és kritizált mindent. A karácsonyi közös vacsora az a szaloncukor volt, amit díszítés közben megkóstoltunk. De ha vki éhes volt ehetett egyedül az ebéd maradékából. Valószínű ez volt az utolsó közös karácsonyunk. ez is ilyen. :(
Ehhez mit szólsz? Ez így gáz?
Örülj, hogy lesz újra babád mit stresszeled magad ilyeneken. Öreg ember oszt kész fogadd el, fogd fel lazán. ne legyél olyan mint az anyám aki mindenen zsörtölődik.
Mindazonáltal, hogy teljesen egyetértek az előző hozzászólásokkal, annyit azért hozzá kell tegyek, amiből talán meg is érted az itt leírtakat:
Az idős emberek már nem változnak.. nem hinném, hogy rosszindulatú az Apósod, főleg abból nézve, hogy tényleg Nektek főzött és vásárolt... ergo legyél picit toleránsabb, és fogadd el őt így, és inkább örülj annak, hogy a gyerekeidnek van egy szerető nagypapájuk.
Az tényleg nem hinném, hogy gond, hogy ott alszik, míg Ti fürdetitek a gyerekeket. Voltam már én barátoknál is, mikor fürdették az aprót, semmi baj nincs ebben, főleg családon belül...
Fújj kettőt, és gondold át, hogy biztos másban van a hiba? Az sem utolsó, hogy Férjed mit gondol mindezekről...
Békés boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!