Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így olyan gáz. Mit szóltok...

Ez így olyan gáz. Mit szóltok ehhez a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

van egy férjem, és 13 hónapos kisfiam

2napja teszteltem pozitívat megint:) BOLDOG VOLTAM

izgultam... első ÉRTELMES KARÁCSONY hosszú évek óta, talán kisfiam élvezné is

Anyumék 12ig melóztak, vidék, értükment párom, fél 4 re ideértek, 4 kor átrohantunk apósomékhoz, kaja, ott félig ajándékozás, másik fele nálunk, de após akkora egy gyökér paraszt

idős,egész nap gürizett a hallével meg a halakkal, erre rögtök kaja után már közli hogy álmos és ő elalszik

aztán átértünk

és el is aludt

komolyan mondom

mármikor márhol, ülve állva

de ez akkor a egy parasztság sztem

mi a francnak jön át?

és elhihetitek, már nyáron tudtam, mikor elkezdtem tervezgeni hogy ez lesz...majd felkelt és távozott

komolyan mondom botrányos és nagyon felhúzott

minden egyes karácsony eddig így működött, kapkodás volt az egész

gyerek 7 kor már majd elaludt állva

após nem zavartatta magát

most nekem kéne a legboldogabbnak lennem a világon, úgyra kisbabánk lesz, gazdag jézuskánk volt, de én ezt így soha többet

nagyon mérges vagyok

és hiba oszottam neki az észt, hoyg nehogy már lefeküdjön, meg miért nem aludt délbe....nem veszi a lapot

nyugtassatok meg

jövőre 4 en leszünk 2 gyerkőccel, tuti nem fogom ezt játszani....

inkább anyuék is maradjanak otthon, majd mi megyünk

Szeretném ha szép karácsonya lenne a gyerekeimnek, és ezt nekem kell helyretennem

bocs ha hosszú lett, jól esett leírni:(

24/L

2010. dec. 24. 21:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
szerintem attól nem lesz rosszabb karácsonya a gyereknek, mert a nagyapja lepihen ebéd után (ha idős, akkor pláne érthető), attól inkább, hogy az anyja kelti a feszkót minden hülyeségen.
2010. dec. 24. 22:01
 2/30 A kérdező kommentje:

és ha osztom őt, hogy ne jöjjön át, mert majd mi megyünk és ott ajándékozunk,akkor is ő jön és nálunk fekszik el a nappaliba ahol mindenki van

anyós nincs már sajna, sógorom van aki vele él

persze "sajnálatból" jópofiztam végig ezeket a szentestéket

de ennek itt vége

24 maradunk itthon, nem megyek át, csak ebben az a ciki hogy az utca másik oldalán laknak velünk szemben

és nem hajlandó kompromisszumra

az ajándékozást is megbeszéltem vele 1 hete hoyg itt lesz nálunk, erre mit csinál?

elkezd náluk ajándékozni

elgem van:((

nekem ez így nem ünnep

2010. dec. 24. 22:02
 3/30 A kérdező kommentje:

ez nem ebéd után

hanem 4-5 ig kaja

5-7 ig alszik nálunk a papika, mert ő fáradt

ahogy átértünk lefeküdt

mi a francnak jön át?feküdjön le otthon és jöjjön át ha kialudta magát

közbe a gyerek meg ne fürödjön, meg ne aludjon el, mert ő még itt van

2010. dec. 24. 22:04
 4/30 anonim válasza:
90%

Tényleg ezen pörögsz, hogy valaki alszik vagy nem alszik? Frankón erre megy rá a karácsonyod?

Nem tudlak megnyugtatni, szerintem nagy marha vagy, hogy nem szartad le és foglalkoztál azzal, hogy a gyerekednek legyen boldog a karácsonya (ez nem azon múlik ui. hogy a nyagypapi elalszik-e vagy sem).

2010. dec. 24. 22:06
 5/30 anonim ***** válasza:
95%
Amióta az eszemet tudom, a nagypapám mindig alszik pár órát kaja után. Akár az étkezőasztalnál: hátradől és már hortyog is. Aranyos, ez amolyan bennfentes családi poén. Nem kell mindenért hisztizni, meg gyártani magadnak a problémákat, aztán majd nem lesz "olyan gáz".
2010. dec. 24. 22:06
 6/30 anonim ***** válasza:
96%
hát te aztán baromi megértő lehetsz. szerintem sem szerencsés, hogy egy nap alatt lezavarjátok az egészet, lehetne úgy, hogy szenteste nálatok, utána másnap a nagyszülőknél. amit ti csináltok, az mindenkinek fárasztó, és nem csoda, hogy egy idősebb ember ebben elfárad. de ilyen hangnemben beszélni róla (karácsonykor...)..hát bocs, de ez téged minősít.
2010. dec. 24. 22:08
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
inkább dőltél volna le te is aludni,megsprórolhatnál egy infarktust vagy agyvérzést magadnak..
2010. dec. 24. 22:09
 8/30 anonim ***** válasza:
96%
Hát, ahogy te is írtad, idő és egész nap a hallével foglalatoskodott, gyanítom nem csak a maga kedvéért. Tudod lehet, hogy mivel idős, fáradékonyabb és hamarabb elalszik. Az én tatám anno még szinte állva is el tudott aludni, mert jó volt az alvókája, de sose volt ebből gond. Már meghalt szegény, de nem bánnám, ha kaja közben aludna is el, csak velem lehetne. Lehet, hogy egyszer a te gyerekeid is így fogják gondolni, ha nem neveled a nagyapjuk ellen. Aztán meg sztem mindenki akkor adja át azokat az ajándékokat, amiket a családjának szánt, amikor akarja.
2010. dec. 24. 22:11
 9/30 anonim ***** válasza:
96%
Mégis,egy idős embertől mit vársz? Inkább tedd össze a két kezed,hogy az apósod ilyen figyelmes,hogy halászlevet csinál, meg ajándékot vesz nektek! Nyilván elfáradt,s ledőlt egy picit. Ez neked miért olyan nagy probléma? A gyerekkel is cirkuszolnál,ha elfáradna délután,s ledőlne aludni? Mindenki hülye körülötted, csak te vagy normális? Nem gyanús neked ez egy picit?
2010. dec. 24. 22:12
 10/30 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként a párod édesapjáról beszélsz.. ha utáljátok mindketten,akkor ne hivjátok át. Egyébként nem értem az összefüggést,ketten nem aludhatnak a házban? (gyerek+papa) a gyerek nem fürödhet amig a nagyapja pihen? Te tiszta idegbeteg vagy komolyan. Dugjatok,vagy feküdj le aludni de ezt fejezd be mert nevetségessé teszed magad. Nem muszáj hisztis pics@nak lenni azért mert terhes vagy.
2010. dec. 24. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!