Hogyan fogjam fel máshogy, hogy szedjem össze magam?
Vannak emberek, akiknek jobb a biztos sz@r kapcsolat mint a bizonytalan.Gondolatban eljátszadoznak vele h milyen lenne, de lépni gyávák. Mondjuk érdekes h ha te vagy a lelki társa én nem a párja akkor mért van vele még mindig. mert egy társ nem csak társ hanem barát is kell h legyen. Én is azt vallom ha rossz a kapcsolat akkor kilép belőle és ha szeret, akkor tesz azért h együtt legyetek.
Elmesélem én hogy jártam:
Tapasztaltam a saját bőrömön ezeket,bár mi össze is jöttünk és én voltam az aki párkapcsolatban élt. 1 évig magyarázott h váljak el, velem akar élni, gyereket akar tőlem bla bla bla. Ez lassan 5 éve volt.Én elhagytam a férjem miatta, mert a házasságom minden volt a végén csak jó nem. Ő viszont megadta nekem mindazt amit a férjem nem. Nőként kezelt, kedves volt, figyelt rám, bmit meg tudtam vele beszélni...Azóta sem költözött hozzám, volt egy terhességem is, de a kérdésemre h mi legyen a babával azt sem mondta h nem akarja, csak annyit h nem tudom. nekem kellett kitalálnom magamtól....Azóta is azt magyarázza h én vagyok neki a legfontosabb a világon. bebizonyította mennyire.
Szerinted megérte? rohadtul nem.Azóta is egyedül vagyok. beleestem abba a hibába h a naaagy szerelem és naivságom miatt tönkrement az életem. Hittem neki és azt hittem én is lehetek boldog. de azóta csak csúszok le a lejtőn mindeféle szempontból.Olyan szinten tönkretett ezekkel h nem bízok szinte senkiben. Tudom ha túlleszek rajt másként látom majd, de sajna most ez van.
Most így visszanézve inkább maradtam volna a házasságomban mint h ez legyen. Életem legnagyobb hibája volt h váltottam.
Én azt mondom ne erőltesd, ha akar és kellesz neki úgyis váltani fog.Az érzéseiddel biztos tisztában van, és ha szeretne ő is téged akkor nem habozna.
Sok sikert kívánok Neked és Boldog Karácsonyt!
Köszönöm a válaszod!
Nem hiszem, hogy hogy hiba lett volna kilépni a rossz házasságodból. Sajnálom, hogy ekkora csalódást okozott neked az a férfi, aki miatt léptél. Remélem megtalálod azt, aki boldoggá tesz! A legjobbakat neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!