Mit kaptatok Karácsonyra? : )
Figyelt kérdés
Én ezeket:
szendvicssütő
hajvasaló
Hello Kitty karóra
kabát
2pár téli cipő
Egy ropi naplója c. könyv
:)
2010. dec. 24. 19:31
71/96 anonim válasza:
Nekem az volt a Karácsonyi ajándék, hogy végre ki tudtam fizetni a gáz és villanyszámlát! :)
73/96 anonim válasza:
pénz-ebből vettem magamnak egy monitort és a maradékot beleadtam a telefonba amit kaptam a szüleimtől
csoki :D de ezt akkor is kérnék/kapnék ha nem lenne karácsony :)
ömm szerintem ennyi :)
14L
boldog karácsonyt mindenkinek!
74/96 anonim válasza:
Csini ruhák,kabát,bizsuk,naptár,1 könyv,kozmetikum,bögre. 25/L
75/96 anonim válasza:
Audi R8
19/f faterom milliárdos
76/96 anonim válasza:
én meg a playboy lányokat édesapucikám hjú hefner ;)
77/96 anonim válasza:
Babakocsit a kisfiamnak:) egy csomag pelenkát, 4 pár zoknit, egy narancssárga sapkás fehér plüsskutyust. De a legjobb az volt, hogy nyugi volt és békesség :) Viszont a Párom nem lehetett velünk, így mégsem volt tökéletes. :(
78/96 anonim válasza:
Egész életemben iPhone-ra vágytam, de nem lehet, pedig nagy presztizsű értelmiségi szakmát űzve munkám jótékony hatását emberek ezrei élvezhetik mintegy másfél évtizeden át, vezetőként is.
49/F
79/96 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:00
Az azért nem semmi...
80/96 anonim válasza:
- iPhone-t (már most imádom:))
- 2 db playboy-os ágyneműt
- parfümöket
- kondibérletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!