Mit kaptatok Karácsonyra? : )
Figyelt kérdés
Én ezeket:
szendvicssütő
hajvasaló
Hello Kitty karóra
kabát
2pár téli cipő
Egy ropi naplója c. könyv
:)
2010. dec. 24. 19:31
61/96 anonim válasza:
Mobiltelefon, ruha, hajvasaló, könyv, vicces hajgumik, sminkcuccok, hajápoló szerek, parfüm, cd, csoki, pezsgő
62/96 anonim válasza:
Semmit, nincs szükségem semmire. Édesapámat kérném karácsonyra aki már nincs köztünk, de őt soha nem kaphatom vissza. Kellemes karácsonyt a többieknek.
64/96 anonim válasza:
hát én idén is elmondtam, hogy nem kérek semmit csak legyünk együtt. nagyon rosszul nem állunk csak lelkiismeret furdalásom van ha rám költenek
de kaptam egy könyvet, puzzlee-t, testápolót és zoknit :)
20L
65/96 anonim válasza:
Könyvet, üvegpoharat (neves csiszolással), pirosítót, neszesszert, hajgumit, hajráfot, táskát, parfümöt (Puma Create, bizsu karkötőt, pizsamát, sálat :).
21/l
66/96 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
További Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
♥
2010. dec. 24. 22:33
67/96 anonim válasza:
A szüleimtől egy fülbevalót, két nyakláncot, és a Scott Pilgrim című képregény második, és hamradik kötetét. Az elsőt mástól kaptam meg. ^^ Megmondom őszintén, többre számítottam, de nem vagyok szomorú mert azt a dolog, amit igazán szerettem volna, azt megkaptam a nagyanyámtól, (iPhone) mert ők sokkal jobb anyagi helyetben vannak mint mi, de azt hagyjuk, hogy anyunak mit kellett átélnie miatta.. Na mindegy, azt nagyon sajnálom, hogy akit igazán szeretek, azt nem kaphattam meg, pedig Ő minden ajándéknál fontosabb lett volna nekem... >< Ja, és sajnos barátnőm sem kapott semmit. Felajánlottam neki, hogy kölcsönadom a képregényeket, hogyha elolvastam őket. =) Akik pedig nem kaptak semmit, azoknak küldök egy hatalmas virtuális ölelést. ^^ Boldog karácsonyt mindenkinek! ^^
68/96 anonim válasza:
Szőnyeget,sálat(mert elhagytam a régebbit xD), 2 DVD-t.
15/L
70/96 anonim válasza:
iPhone-os cica
"többre számítottam"
Tudod hoy egyáltalán mennyikbe kerül az a telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!