Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kaptatok Karácsonyra? : )

Mit kaptatok Karácsonyra? : )

Figyelt kérdés

Én ezeket:

szendvicssütő

hajvasaló

Hello Kitty karóra

kabát

2pár téli cipő

Egy ropi naplója c. könyv

:)

2010. dec. 24. 19:31
 51/96 Tinker Bell ***** válasza:
41%

Annyira szánalmasak az ilyen kérdések!

Van akinek a töltött káposztára és a halra nem telt, nemhogy teljesen haszontalan 3D tévére!

Nektek ez jó érzés, hogy tudjátok jól milyen helyzetek uralkodnak az országban és azért is leírjátok a sok marhaságot!? Mindenkinek a saját magánügye, hogy milyen anyagi helyzetben van.

Szégyelljétek el magatokat!

Akik pedig nem kaptak úgymond semmit, azoknak csak annyit mondanék, hogy tudjátok jól, hogy nem ez számít, hanem hogy jól érezzétek magatokat ott ahol vagytok és azokkal akikkel vagytok! Emiatt ne legyen rossz a karácsonyotok!

Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

2010. dec. 24. 21:29
 52/96 anonim ***** válasza:
96%
kesztyű, pénztárca ^^
2010. dec. 24. 21:31
 53/96 anonim ***** válasza:
73%
Nemértem miért kell ilyenen vitázni...neolvasd el ha nemérdekel vagy nemtetszik! Akinek ezekre nemtelik az ezt se fogja elolvasni mert netje sincs (ez bunkón hangzik de ez van) mindenkinek egyéni joga ír egy kérdésre választ vagy nem!
2010. dec. 24. 21:32
 54/96 anonim ***** válasza:
79%

azannya... azért tök jó: laptop, mobil ésatöbbiésatöbbi.

én kértem egy normális (azaz nem szakadt:D) pizsit és kaptam is egyet:) illetve kaptam egy 10 ml-s Naomi Campbell parfümöt (jáááájj, pedig nem is kértem:)), illetve egy fényképkeretet nővéremmel közös képekből készült montázsképpel. Jaa, meg megkaptam karácsonyra az egyik gyógyszert, amit pont most kellett megvenni nekem, és a 'Jézuska' úgy gondolta, hogy akkor már azt is berakja a karácsonyfa alá:D

2010. dec. 24. 21:34
 55/96 anonim ***** válasza:
89%

Anyától: két cipő, 2011-es naptár és fehérnemű, de kapni fogok tőle még egy könyvet is

Apa pedig vett routert, hogy a laptopomon is legyen net és majd tőle is fogok kapni két DVD-t

2010. dec. 24. 21:35
 56/96 Tinker Bell ***** válasza:
70%

Pedig látod, hogy van olyan aki netezik, de mégsem kapott semmit!

Nem sajnálom senkitől az ajándékait, nem arról van szó, csak elég kellemetlen érzés lehet azoknak akik nem kaptak semmit!

2010. dec. 24. 21:41
 57/96 anonim ***** válasza:
100%

2 könyvet, pizsamát, melltartót, húgommal közösen egy hajsütőt, gumicukrot, különleges ezüst bevonatú könyvjelzőt és apukámtól mind a három lány(anya,húgi,én) egy-egy Swarovski ékszert. Az utóbbiakat a MOL akcióban vette nekünk. :)

Ennyit, pedig nem is kértem semmit, szokás szerint. Nem szoktam, nem akarom a szüleimet kiforgatni a kevés pénzükből - tudom, hogy nem állunk túl jól, még ha ezek alapján nem is látszik.

15/L.

2010. dec. 24. 21:42
 58/96 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel semmiről nemlehetne beszélgetni mert ha a boldogságról beszélünk sokak szomorúak ha a gazdagságról sokak szegények el kell fogadni....
2010. dec. 24. 21:43
 59/96 anonim ***** válasza:
79%
ez igaz utolsó
2010. dec. 24. 21:44
 60/96 anonim ***** válasza:
100%
21:09: wa alaykum salam:)
2010. dec. 24. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!