Mit csináljunk? Anya úgy döntött hogy inkább a új pasijával és annak a családjával tölti a karácsonyt. Meg stb?
Figyelt kérdés
én meg itthon maradtam a tesómmal(L) és ez elég rosszul eset hogy így itt hagyott minket2010. dec. 24. 19:05
11/15 anonim válasza:
Apukátok nem tud ott lenni? Vele mi van?
12/15 A kérdező kommentje:
ő neki új családja van... csak holnap vagy utána jön ki .
2010. dec. 24. 20:18
13/15 anonim válasza:
Miért nem mentek át apukádhoz? Én apukámnak is van új felesége és még egy gyereke, de ez nem az "új" családja.. Bármikor szívesen látnak, tuti benneteket is örömmel látnának!
14/15 anonim válasza:
Tartsatok ki a tesóddal egymás mellett jóban rosszban!!!
vigyázz rá most este, ha én lennék a helyében tuti félnék
társas játékozzatok az el tudja vonni a figyelmet
vagy nézzetek filmet
Kitartás!
Egy veled egyidős lány
15/15 A kérdező kommentje:
persze.. hogy megvédem őt... de mondom nem tudunk sehova se menni ma már !!!! nincs busz...... és egy rokon se lakik olyan közel hogy átgyalogoljunk.. és mivel jogsi nincs.. + a kocsi sincs itthon elég nehéz lenne átmenni valahova
2010. dec. 24. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!