Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember egyáltalán,...

Van olyan ember egyáltalán, akinek jó a karácsonya?

Figyelt kérdés
Most olvasgatok itt kérdéseket az elmúlt napokra visszamenőleg, és hihetetlen, mennyi olyan család van, ahol alkoholista, verekedő családtag van, férfiak, akik a párjukat utolsó lotyóként kezelik, elvált, depressziós emberek.
2010. dec. 24. 15:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nálam mindig ilyenkor jön össze minden. Én nem értem, h ez most szándékos?! Hol bszom el ennyire az évet, hogy mindig ilyenkorra csapnak össze a hullámok.

Amúgy azért is utálom a karácsonyt (már írták páran),mert ilyenkor versengés van. Meg színészkedés. Pénz-pénz-pénz.

Régen, kb 11 évvel ezelőtt sokkal szebbek voltak a karácsonyok... akkor nem az volt, hogy mekkora a tévéd, és mekkora a fád. Sütöttünk, főztünk, takaritottunk, egymásnak segítettünk ahol tudtunk.... de mára... iszonyat...

2010. dec. 24. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Talán egy fokkal jobb karácsony, mint az eddigiek, de így sem túl jó. Telhetne gyorsabban.
2010. dec. 24. 15:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen normális összetételű, teljes és boldog családom van, mindenki szeret mindenkit. A karácsonyok mindig jók, de az év többi része is felemelő, ha hazajövök.

Érzem, kisebbségben vagyok itt, ezen az oldalon. De mindenkinek kívánom, hogy legyen kellemes karácsonya, és mihamarabb jöjjön rendbe minden az életében!

Kellemes ünnepeket!

25/N

2010. dec. 24. 15:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan mint a többi nap. Régen mikor kicsi voltam jó volt, de most.... Anyám meg apám veszekszik ugyanugy mint mindennap nap, mindig minden baj,semmi nincs jol csinálva. Szal nekem ugyanolyan mint minden más nap
2010. dec. 24. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálunk jó a karácsony, bár este már kicsit uncsi. Napközben anyáék főznek, én fát díszítek mamámmal meg tesómmal. Aztán vacsora, ajándék osztás. De este a barátaimmal összeülünk a kedvenc bárunkban iszogatni, egymásnak is átadjuk az ajándékokat, úgyhogy nekem mindig jó a karácsonyom, hálistennek semmiféle családi problémánk nincs. :) 16/L
2010. dec. 24. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Nálam egy szokásos hétköznap. Párom dolgozik, 2 éves lányommal vagyok otthon és ugyanazt csináljuk mint máskor. Most van túl egy hiszti rohamon, úgyhogy egyáltalán nem vagyok karácsonyi hangulatban. Kb azt várom, hogy mikor ér haza a párom és végre pihenhetek egy kicsit.

(Szüleim több mint 1000 km-re innen)

2010. dec. 24. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem rossz,ebédeltünk,filmeztünk,szüleim tévéznek most,én bakelit lemezeket hallgatok a szobámban meg sörözök (: 20/F
2010. dec. 24. 18:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy van azért, akinek jó, mert lassan úgy érzem, a karácsony az év azon időszaka, amikor kicsúcsosodik a depresszió. Nálunk gyerekkoromban még jó volt, évekkel később sírásos-veszekedéses cirkusszá torzult. Mostanra nyugodott le megint, de nagyon nehét átvészelni így is.
2010. dec. 24. 18:23
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem jó lett, de még van 2 nap, akinek eddig még nem volt jó, még jó lehet :)
2010. dec. 24. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekünk jó mindig a karácsonyunk. Évek óta nálunk jön össze a család. Csak az a rossz, hogy tegnap is 12 órán keresztül sütöttünk és főztünk. Azért az jó volt benne, hogy tesóm kijött segíteni, legalább tudtunk dumálni. Nem ajándékoztunk, viszont jókat beszélgettünk evés közben. Én jót röhögtem a sógoromon, ugyanis annyit evett, hogy le kellett feküdnie, mert rosszul lett. Mindenkit hazavittünk és most pihenünk a gép előtt.
2010. dec. 24. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!