Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseltétek a mai...

Hogyan viseltétek a mai stresszet, a holnapi szentestére való készülődést? Nálnk kész kalamajka volt-de megérte-MINDEN A HELYÉN VAN. -S FINOMAK A SÜTIK

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
én röhögök a sok hülyén, aki a karácsony miatt stresszel..dobozos süti, sült pulyka krumplival, azt csőő.
2010. dec. 23. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Hát...ülök a gép elött :D semmi stressz...anyámék meg itt üvöltöznek a kaja miatt...hehe...énis csak röhögök...mit kell itt stresszelni?
2010. dec. 23. 23:10
 3/5 A kérdező kommentje:
:D Végül is igazad van!Én is tényleg feleslegesen stresszelem halálra magamat...-minek???Úgy is eltelik az a nap -csak az nem mindegy,hogy hogyan telik :)
2010. dec. 23. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
de mitől lesz jobb, ha stresszelsz? szerintem tök mindegy, mit esztek, akkor is karácsony van és nem ettől lesz karácsonyi a hangulat
2010. dec. 23. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem stresszelem magam emiatt. Végül is nem egy versenyen veszek részt, ahol pontoznak. Máskor is szoktam főzni, máskor is takarítok, és máskor is jönnek hozzám vendégek. Ja, és sehol nincs leírva, hogy karácsony előtt kötelező ablakot tisztítani, meg utolsó pillanatban ajándékot venni. Én nálunk nem szokás ötször annyit enni mert karácsony van.
2010. dec. 24. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!