Az ciki ha tesóm barátnője 19L vesz nekem ajándékot de én neki nem 14L?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 20:36
1/8 anonim válasza:
nem...gondolom a lány már rendelkezik keresettel. te pedig még kiskorú vagy, senki sem várja el tőled, hogy költs vagy bármi.
Köszönöd meg neki és adj neki puszit:) és bármi is lesz az örülj neki:)
boldog karit
2/8 Tinker Bell válasza:
Igen ciki! Szerintem készíts neki valami szépet! Teamécsestartót, vagy süss aprósüteményt, vegyél egy szép karácsonyi fém dobozt és azt add. Mindenképpen adj neki valamit, az érték nem számít!
4/8 anonim válasza:
nem ciki, de ha van rá mód vmi kis aprósággal kedveskedhetsz neki.
5/8 anonim válasza:
"Igen ciki! Szerintem készíts neki valami szépet"
Semmi köze a testvére barátnőjéhez! A karácsony a családon belüli ajándékozásról szól!
6/8 Tinker Bell válasza:
Ha van köze hozzá, ha nincs, a csaj akkor is ad neki ajándékot amit illik viszonozni!
Nyilván önmagától nem adna neki, de így elég kellemetlen!
7/8 anonim válasza:
Nem ciki. Esetleg ha szeretsz/tudsz sütni, valami kis apróságot csinálhatsz, vagy valamit kézműveskedhetsz, de tényleg nem fontos. Én 15 vagyok de a szüleim szabályosan le fognak ordítani, "amiért a saját pénzemet költöttem, stb..". Szerintem a lány sem várja el, csak kedveskedni akar.
8/8 anonim válasza:
Én sem vettem soha senkinek, amíg nem volt keresetem, és nem is várták el tőlem.
Szerintem ezt a tesód barátnője is felfogja.
Ha a szüleid vettek a lánynak valamit, akkor azt szerintem add át velük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!