Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs pénzem ajándékot venni....

Nincs pénzem ajándékot venni. Szerintetek ciki ha ezt adom (lent)?

Figyelt kérdés

Új iskolába megyek és úgy gondolom illő lenne venni valamit a volt osztályfőnökömnek,aki 2éig tanított.Sajnos a nyaralás és a sulikezdés elvitte minden pénzem.

Van itthon bor,2005-ös.Szerintetek gáz ha azt adom oda neki becsomagolva?Észreveszi valahonnan,hogy mikor adták ki?Lejár az ilyen bor?Nem értek hozzá tokaji cuvée,egy müanyag szőlő-dísz van a nyakán.

Inkább ne adjak semmit?

2011. aug. 26. 04:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj a borok sosem jarnak le. Sot, minel idosebb annal jobb.

Persze ha total antialkesz a tanar akkor ciki piat adni neki, de ritka az olyan:)

2011. aug. 26. 05:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A borok teermészetesen, mint minden más élelmiszer meg romolhatnak. Ennek ellenére nem ciki bort ajándékozni, a gesztus a lényeg.
2011. aug. 26. 07:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bort dőlve tároltátok (tehát a dugót érte a folyadék), és nem volt nagyon meleg helyen, akkor nem romolhatott meg.
2011. aug. 26. 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,hogy közbe kérdezek de miért kell dölve tartani???

Attól miért nem romlik meg???

2011. aug. 26. 07:31
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Én inkább azt kérdezném, miért kéne az osztályfőnöködnek ajándékot adni?

Kapott ő azért pénzt, hogy oszi legyen...

2011. aug. 26. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyik rokonunk az 50éves születés napjára. 50 éves tokaji bort kapott. Nem bontottan fel.
2011. aug. 26. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Én se értem, miért akarsz ajándékot adni, de hát adj, ha úgy érzed. Viszont azt végképp nem értem, miért most, sulikezdéskor? Mert ha év végén adod, azt mondom, oké, na de most?

De hogy a kérdésre is válaszoljak, teljesen jó ötlet a bor.

2011. aug. 26. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
07:31 - hogy ne száradjon ki a dugó. Ha kiszárad, akkor kémiai folyamatok miatt a bor minősége is romlik. Jobban zár, ha nedves és a bor aromája benne van. Ezért szokták borászatokban is fektetve tárolni a borokat - egyébként dobhatnák ki az egészet.
2011. aug. 26. 09:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Ja úgy értem a régi tanáromnak,hogy megköszönjem a munkáját,mert már nem oda fogok járni iskolába.

Egyébként szereti az alkoholt:D

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!