Hogyan leplezzem, hogy egyáltalán nem vagyok boldog?
Először is tudom, hogy szemét dolog lesz, amit írok, de engem ez nagyon bánt...
Ugye holnap szenteste. Amúgy se nagyon vagyok oda a karácsonyért, de a családom kedvéért ezt magamban tartom, és igyekszem jól eljátszani, hogy boldog vagyok. Ez megy is, de idén én nem kapok semmit. Én vettem mindenkinek ajándékot, a bátyám kapott egy 70.000 Ft.-os LCD tv-t a szüleimtől, a szüleim is személyes ajándékot kapnak, csak én maradok ki, ugyanis apám kijelentette, hogy én idén nem kapok semmit. Teljesen komolyan.
És tudom, hogy nem az ajándékra kell figyelni, de szerintem ez bárkinek rosszul esne. Szóval hogy leplezzem, hogy szomorú vagyok? Nem akarom elrontani a bátyám és a szüleim boldogságát.
12/L
Hát vagy tényleg kapni fogsz valamit, csak úgymond "rád ijesztenek", vagy ha nem akkor jogos, hogy nem vagy boldog :/
Valahogy említened kéne ezt szerintem...
Szerintem is csak ijesztgetés, bár elég hülyeségnek tartom az ilyesmi ijesztgetést, na mind1.
De pl. ha én lennék a helyedben, és tényleg nem kapnék semmit, míg a tesóm drága ajándékot kap, az tuti, hogy én nem játszanám a boldogságot.
Tesómmal pár nap eltéréssel van a szülinapunk, és egyszer előfordult, hogy a nővérem kapott szülinapjára ajándékot, én meg semmit, az volt, hogy majd megkapom én is, csak késve. Azóta se kaptam meg, de azóta is felhánytorgatom. És nem azért mert elvárom, hogy vegyenek. Ne vegyenek ajándékot, ha nem tudnak vagy akarnak, de akkor egyik gyereknek se.
Kaptam a bátyámtól egy nagyon kicsi sminkkészletet.
De a szüleimtől tényleg semmit... =/
Annyira jó, hogy valaki egyből ugrik, hogy csak azért írtam ki a kérdést, hogy sajnáltassam magam...
Szerintem a "kedves" válaszolónak is rosszul esne.
Az meg, hogy van, akinek fára sem telik, szomorú dolog, de én ez ellen mit tudok tenni? Ezért ne én legyek már a hibás. De mindegy, végül is azt gondolsz, amit akarsz.
Utolsó, ez jó ötlet, majd megpróbálok valahogy rákérdezni. Köszönöm :)
És köszönöm mindenkinek, aki kellemes ünnepet kívánt, és aki próbált segíteni. :)
Az az igazság, hogy aki nem akarja sajnáltatni magát, az nem azt fogja kihangsúlyozni, hogy egy nagyon kicsi sminkkészletet kapott.
Nagyon kicsi..és? Más azt mondaná: egy aranyos kis smink készletet, nem pedig elkezdi rögtön kifigurázni az ajándékot.
Olyan már pedig nincs, hogy a semmiért bűntetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!