Mi nők miért is megyünk férjhez? Boldogok vagytok feleségként?
Azt tudom, hogy a pasik azért nősülnek, mert nem tudnak egyedül élni, és kell aki gondoskodik róluk. Nekem ez a tapasztalatom. Persze én is férjnél vagyok és van 2 gyerekem 13 és 9 évesek. A férjem azt mondta vállaljunk még egy babát.
Na ekkor leültem és végig gondoltam hogy is volt eddig.
Nekem nem volt fontos férjhez menni, nem is voltam igazán sose szerelmes senkibe., de a férjem megfogott, máig nem tudom mivel. Ez az érzés csak úgy jött.
Észre sem vettem és teltek az évek család lettünk, néha kiakadtam, hogy nem is 2 hanem 3 gyerekem van, mert a férjem a gyerekek születése után nem vette ki a részét a házimunkából, gondolva, úgyis megy ez nekem. És itt nem segítségre gondolok, hiszen egy lakásban élünk, mindenki használ mindent, akkor ugye az nem segítség, ha a pasi is kiveszi a részét.
Amíg egyedül voltam, utaztam, néha 2x 1évben, akkor is volt háztartás, de csak magamra. Még azt is megkockáztatom, hogy boldogabb voltam mint most. És ezért nem kell leordítani a fejem.
Nem vagyok benne biztos hogy akarom a 3. babát. Sőt pár éve még az is megfordult a fejemben, hogy ha a gyerekek felnőnek elválok, mert nem leszek senkinek a házi cselédje, újra utazok, mert a nagy pénzkeresésbe erre már se időnk se pénzünk nem maradt.
Más is így van ezzel?
Vagy elégedettek vagytok a mostani életetekkel?
Köszönöm a további válaszokat.
Igen utazni lenne lehetőségem. A mostani munkámmal jobban keresek mint lánykoromban, csak eddig mindent a lakásunk csinosítására és a gyerekre költöttünk. Inkább ők menjenek az iskolával sielni, külföldre. Családdal már nem tudjuk kifizetni. Én is megnézem mit vásárolok, spórolok ahol tudok, ezért sikerült eljutnunk odáig ahol most tartunk.
De ez az örökös hajtás megváltoztatott.
A kismamának gratulálok a babához. De amíg a baba pocakban van, tudsz pihenni és beosztani úgy a napod ahogy Te akarod. Ha a baba megszületik nehezebb lesz mint most. Ha lesz segítséged vedd igénybe, mert apuci ha most sokat dolgozik, a baba érkezése után sem fog kevesebbet. Sőt..........
Én 2x végig csináltam, és az eleje nagyon nehéz volt.
De ez egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!