Normális ember az ilyen?
A barátom bátyjának a nője, teljesen idegbeteg. Mostanába az a mániája, hogy én vagyok az "anyós" kedvence kettőnk közül. Én nem mondom, hogy nincs igaza, de ez nem véletlen, ugyis ő állandóan bunkózik vele, teljesen lenézi őt az, hogy néha segítene vmit az már luxus...Nagyon durva a csaj. a legutóbbi vitánk eredménye az lett, hogy egy teljes Zsolnay étkészletet hozzámvágott, ami "anyóséké" volt.
Én azóta komolyan félek tőle. A vitánk oka pedig az volt, h mézeskalácsot sütöttem és arra jöttek haza a fiúk, hogy de jó illat van és már alig várják h ehessenek belőle, ebből ő meg kihozta h őt semminek veszik. Nemis csodálom eddig kanalat is csak akkor lehetett a kezébe látni ha evett...Na mind1...de én teljesen kivagyok.
Mit tehetnék?A kapcsolatukba nem szeretnék beleszólni, de már oda se megyek barátomhoz, ha tudom, hogy őis ottvan.
Dehogy süllyedek le hozzá!Amikor elkezdett dobálózni is tök higgadtan elvonultam onnan...lenyugodott, hallottam, h elment, kimentem aztán összetakarítottam...
Igazából az szar, h a csaj osztálytársam:S mindig is bunkó volt meg flegma sose kedveltem, de én közömbösen viselkedtem vele...amióta így 4en vagyunk próbáltam jóba lenni vele meg minden, de egyszerűen ugy irritál a csaj, ahogy van.
Csajt messzire elkerülni, ha még egyszer étkészletet dobál, nem összetakarítani. Főleg elkerülni, mert a végén még a késtartó akad a kezébe, és te leszel a céltábla.
A család úgy mégis mit szólt a Zsolnay megsemmisüléséhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!