Nem unod a "mit vegyek" kezdetű kérdéseket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 16:45
11/17 anonim válasza:
Nem tudom mi hasznos van bennük.Mindig ugyanazok a sablonos ajándékötletek,hisz ismeretlennek szólnak a tippek. Parfümcsomag,könyv,ruha....férfiaknak foci vagy barkács cucc,esetleg pia,nagymamáknak fénykép az unokákról vagy bonbon.Barátnak fényképes párna vagy saját készítésű naptár.Soha egy igazán izgalmas ötlet,gyűjtjük a semmit,napjában 10-szer.Ez megy minden ünnep előtt.Már előre félek a Valentin naptól.
12/17 anonim válasza:
Bárteljesen mással kapcsolatban tettem fel kérdést, de az egyik válaszban említettek egy dolgot, aminél a homlokomra csaptam, hogy mekkora ötlet! Meg is vettem :)
13/17 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy nincsen külön almenüje. Viszont maga a kérdés is idegesítő. Honnan tudjam, hogy kinek a férje, fia, akárkije minek örülne? Ő ismeri, az ő rokona, barátja, párja, nem az enyém.
14/17 anonim válasza:
Ugyan, az emberek a saját családtagjaikat sem ismerik igazán, fogalmuk sincs, mire vágynak, mit szeretnének, mert nem figyelnek rájuk évközben. Pedig erről kéne szólnia ennek a párnapnak legalább...
15/17 anonim válasza:
Dehogynem. És ha valaki ötletet akar, csak beírja a keresőbe, mert legalább 1000 ilyen kérdés van már, a válaszok mindig ugyanazok, néhány helyen megspékelve egy-egy 'használd a keresőt, barom!' kijelentéssel. Ha igazi családtag/barát lenne, nem csak azért használná ezt a szót, mert mást nem tud, akkor szinte gondolkodás nélkül tudna ajándékot venni. Talán kicsit foglalkozni kellene a 'szeretteivel' az év más napján is, és lenne ötlete bőven.
16/17 anonim válasza:
Dehogynem ...
Én inkább kiakadtam rajta,hogy idegenektől várja el, hogy megmondjuk mit vegyen....
Honnan tudjam/tudjuk,hogy mit szeret az ő rokona/barátja sb.. ... :S
17/17 anonim válasza:
(al)kategóriát a mit vegyek/mit kaptál kérdéseknek!
-karácsonyra
-szülinapra
-valentin- napra
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!