Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Én már nem...

Mit tennétek? Én már nem bírom sokáig az anyóst!

Figyelt kérdés

Egy sunyi, önző dög! Após meghalt, mikor a válás folyamatban volt. A négy szobás lakást a most 24 éves férjem és a 27 éves bátyja örökölték. Én örökségi pénzből kivásároltam a bátyját az esküvő után. Itt kezdődtek a szekálások:

Elkezte mondogatni, hogy írjam rá a lakás általam megvásárolt tulajdonrészét. Természetesen nemet mondtam.

Utánna az volt a baja, hogy miért mi lakunk a nagyobbik szobába (3+fél szobás). Miért újítottuk fel a gyerekszobát(van már egy két hós babánk) amikor a gyerek (még) a mi szobánkban lakik. (Ezért is kell a nagyobb szoba, mert pelenkázó, kiságy stb. El kell férnünk valahogy)

Már zárom a szekrényemet, mert kilopta a kedvenc estélyimet és levágta az alját (állítólag nekem akart belőle koktélruhát varrni. Mikor fölvettem a fél se..ggem kinn volt belőle, de míly meglepő, rá éppen passzolt.)

A kötött pulcsijaim bomlásnak indultak (Biztos fönnakadtál valahol), de a szekrényzárazás, szennyesdugdosás óta mindegyik ép és egészséges.

Még az elején eléggé sok pénzt lenyúlt tőlünk, rezsi címén.(Elméletileg a felét fizettük, a számlát egy darabig nem láttuk, elkért a férjemtől 60ezret, de eléggé érdekes, hogy mióta én rendezem a pénzügyeket, a rezsi max 45ezer. )

Folyamatosan panaszkodik a húgának, hogy én egy semmirekellő, ingyenélő, lusta nő vagyok, holott én rendezem az egész háztartást, rá két napig nem lehet rábízni. Egyszer megtettem... :S

Mégis mit tegyek? Már bánom, hogy nem mentem inkább bele egy hitelbe, mert inkább azt nyögnénk a férjemmel, mert jelenleg egy száz éves pottyantós kalapot emelne nekem, annyi sz@rt nyeltem már anyóstól.

A férjem mellettem áll, de folyamatos műszakban dolgozik, míg anyós délelőttönként eladó egy boltban. Anyós élettársa meg egy munkanélküli ingyenélő!

2010. dec. 22. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnos jogilag nem sokat tehettek, a haszonélvezet erősebb. Ha lemond róla írásban, akkor esetleg. Erre rávenni... Háát, nem lesz egyszerű...
2011. jan. 15. 22:53
 12/19 Hortobagyi ***** válasza:
87%

Mindig azt szoktam javasolni azoknak, akik egy épületben laknak,dolgozzák ki az egymástól való függetlenségük feltételeit.

A megoldás egyszerű.

Tessék hívni egy kőművest.

Praktikusan egy lezáró belső falazat, illetve egy külső ajtó beépítésével megoldható a probléma. Természetesen a vizes, illetve a fűtésrendszert is át kell építeni. Biztosan bele kerül 300-500 ezer forintba. De megéri.

Különösen akkor ha a tulajdonviszonyok rendezettek.

Ne is kérjék az anyó engedélyét.

Hívják a kőművest, tegye a dolgát.

2011. jan. 15. 23:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Minálunk is ez a helyzet . Csak mamámnak nincs része a házból anyukám nem akarja kidobni . Ha azt mondja mamám redvás a ház , nem takarítasz fennékel kel bejönni a házba , csak szeretkezni jártok , ő dolgozott a házért akkor egy malomba őrlünk . Az a jó ha leugatod NE hagyd magad le fog állni . Ha leugatod akkor még csendbe marad kb egy hétig . Ilyenkor nem rátok ideges hanem másra csak ti rajtattok tölti ki az idegét .
2011. jan. 16. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
persze sokkal csúnyában csak nem lehet kiírni .
2011. jan. 16. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Addig egy kanál habarcsot nem csaphattok a falra, amíg a haszonélvező engedélyt nem ad rá!
2011. jan. 16. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az anyós a haszonélvező és ha nincsennek megesküdve, a pasija nem, így kérjetek a pasi után lakbért és a rezsi ráeső részét. Így majd ő veti fel a különköltözést, vagy a haszonélvezet megváltását.
2011. jan. 16. 17:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Albérleti pénzt maximum az anyós kérhet, mert ő a HASZONÉLVEZŐ!
2011. jan. 16. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
költözés vagy a ház elfelezése...én most nem látok más kiutat...hacsak nem segít a "leugatás" amit a felettem író szólt.
2011. jan. 16. 17:47
 19/19 Hortobagyi ***** válasza:

Ez igaz. Addig egy kanál maltert nem csaphatsz a falra amig a haszonélvező meg nem engedi. Javaslom eszközöljétek ki hogy legyen az anyós ötlete hogy valamilyen elosztás, megosztás lehessen egy fal vagy ajtó beépítésével.

Találjátok ki. Adjátok a szájába az amit szeretnétek.

Megjegyezném, ha olyan gonosz az anyósod ahogy írtad.

Majd egy percig se gondozd. Az ilyen megérdemli, hogy egy jó kis elfekvőbe savanyodjon.

2011. jan. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!