Mit tennétek? Én már nem bírom sokáig az anyóst!
Egy sunyi, önző dög! Após meghalt, mikor a válás folyamatban volt. A négy szobás lakást a most 24 éves férjem és a 27 éves bátyja örökölték. Én örökségi pénzből kivásároltam a bátyját az esküvő után. Itt kezdődtek a szekálások:
Elkezte mondogatni, hogy írjam rá a lakás általam megvásárolt tulajdonrészét. Természetesen nemet mondtam.
Utánna az volt a baja, hogy miért mi lakunk a nagyobbik szobába (3+fél szobás). Miért újítottuk fel a gyerekszobát(van már egy két hós babánk) amikor a gyerek (még) a mi szobánkban lakik. (Ezért is kell a nagyobb szoba, mert pelenkázó, kiságy stb. El kell férnünk valahogy)
Már zárom a szekrényemet, mert kilopta a kedvenc estélyimet és levágta az alját (állítólag nekem akart belőle koktélruhát varrni. Mikor fölvettem a fél se..ggem kinn volt belőle, de míly meglepő, rá éppen passzolt.)
A kötött pulcsijaim bomlásnak indultak (Biztos fönnakadtál valahol), de a szekrényzárazás, szennyesdugdosás óta mindegyik ép és egészséges.
Még az elején eléggé sok pénzt lenyúlt tőlünk, rezsi címén.(Elméletileg a felét fizettük, a számlát egy darabig nem láttuk, elkért a férjemtől 60ezret, de eléggé érdekes, hogy mióta én rendezem a pénzügyeket, a rezsi max 45ezer. )
Folyamatosan panaszkodik a húgának, hogy én egy semmirekellő, ingyenélő, lusta nő vagyok, holott én rendezem az egész háztartást, rá két napig nem lehet rábízni. Egyszer megtettem... :S
Mégis mit tegyek? Már bánom, hogy nem mentem inkább bele egy hitelbe, mert inkább azt nyögnénk a férjemmel, mert jelenleg egy száz éves pottyantós kalapot emelne nekem, annyi sz@rt nyeltem már anyóstól.
A férjem mellettem áll, de folyamatos műszakban dolgozik, míg anyós délelőttönként eladó egy boltban. Anyós élettársa meg egy munkanélküli ingyenélő!
Mindig azt szoktam javasolni azoknak, akik egy épületben laknak,dolgozzák ki az egymástól való függetlenségük feltételeit.
A megoldás egyszerű.
Tessék hívni egy kőművest.
Praktikusan egy lezáró belső falazat, illetve egy külső ajtó beépítésével megoldható a probléma. Természetesen a vizes, illetve a fűtésrendszert is át kell építeni. Biztosan bele kerül 300-500 ezer forintba. De megéri.
Különösen akkor ha a tulajdonviszonyok rendezettek.
Ne is kérjék az anyó engedélyét.
Hívják a kőművest, tegye a dolgát.
Ez igaz. Addig egy kanál maltert nem csaphatsz a falra amig a haszonélvező meg nem engedi. Javaslom eszközöljétek ki hogy legyen az anyós ötlete hogy valamilyen elosztás, megosztás lehessen egy fal vagy ajtó beépítésével.
Találjátok ki. Adjátok a szájába az amit szeretnétek.
Megjegyezném, ha olyan gonosz az anyósod ahogy írtad.
Majd egy percig se gondozd. Az ilyen megérdemli, hogy egy jó kis elfekvőbe savanyodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!