Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a valódi ok a barátom...

Mi lehet a valódi ok a barátom viselkedése mögött?

Figyelt kérdés

Ide írom a kérdést, mert itt talán normálisabb válaszok fognak érkezni.

26 éves férfiról van szó, én pedig 23 éves lány vagyok. 9 hónapja ismerem, 5 hónapig jártunk együtt. Volt közöttünk busszal egy órányi távolság. Ő sokat dolgozik, sokszor havonta minden szombaton is. Keveset találkoztunk.

Szeretem, szerettem. De nem volt jó a kommunikáció sem köztünk. Szerintem nagyon keveset beszéltünk (átlag 3-4 naponta), és keveset találkoztunk, ha szombaton is dolgozott (havi egyszer).

Felvetettem neki, hogy nekem ez gond, ez így nem igazi kapcsolat. Változtassunk rajta, hogy jobb legyen, vagy hagyjuk abba. Ha fáradt, és nem akar utazni hozzám vasárnap, hívjon el magához.

Igazán mintha nem is akarta volna a gondokat megbeszélni. Megkérdeztem, ő mit szeretne. Azt mondta, "rám hagyja a döntést", el fogja fogadni. De ha ez így kapcsolat nem lesz, akkor legyünk barátok, mert abba nem megy bele, hogy többet nem lát, az rossz lenne neki. Próbáltam kérdezgetni, a mostani kapcsolatot miért nem javítjuk meg, miért nem hív el magához? Nem kaptam egyenes választ. Pár óra múlva ő mondta, legyen inkább barátság, mert úgy érzi, ez nem tartható fent közöttünk a távolság miatt. (Ami szerintem megoldható lenne hétvégi találkozókkal, csak meg kellene beszélni, amire nem volt nyitott.)

Viszont mondott furcsákat. Hogy legyen most barátság, abból mindig lehet több is. Kérdezett olyat is, hogy "a barátok szoktak szexelni?" Mikor feleltem, hogy nem, azt mondta, "kár."

Igazából soha nem tudtam vele a bajokról beszélni sikeresen. Mert én beletettem magam, mondtam a problémát, a lehetőségeket, de ő a saját nézőpontját nem szokta rendesen feltárni, és vagy kétértelmű válaszokat ad, vagy próbál kitérni. Pedig nem "alpári, veszekedős" stílusban beszélek, hanem teljesen normális hangon. Szokta is mondani, hogy ő nem a szavak embere, és talán kicsit tényleg hajlamos elleplezni a gondokat. De ez engem nem segít ki.

Ti értitek ezt?

Barátként még lehet jövőnk?

2010. dec. 21. 23:03
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szerintem ez a pasi szerette volna kipróbálni egy ártatlan lánnyal is, azért várt eddig, de megunta.

Ez a kérdés pedig: "a barátok szoktak szexelni?" nagyon gyermekes viselkedés tőle. Amúgy szerinted egy 26 éves férfi kibírja ennyi ideig szex nélkül? Nagyon ritka. Előfordulhat, ha nagyon szereti a másikat, de itt egyértelműen nem erről van szó. Ha téged akar, minden formában, bármilyen fáradtan akar és igenis szeretné, hogy elmenj hozzá.

Amúgy erről a szituról egy ismerős csaj jut eszembe. A legutóbbi barátja nagyon rendes, aranyos volt (bár én nem ismertem a srácot), csak az volt furcsa a lány családjának, hogy a fiú mindig csak náluk van és a csajt egyszer sem vitte haza. Ezt persze próbálták maguknak megmagyarázni úgy, hogy biztos szegények és szégyelli az otthoni körülményeket stb. Aztán hirtelen felszívódott a srác és senki nem hallott róla addig, amíg valahonnan megtudták, a srácnak azóta már gyereke van egy másik nőtől = a nő vigig képben volt ezek szerint.

Szóval szerintem a saját kérdésedben benne rejlik minden miért, szerintem itt már nincs mit kérdezni. Sajnálom. Remélem hamarosan megtalálod az értékesebb másik feled!

2010. dec. 25. 11:45
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó választ is.

Ám akkor se értem, ha őt a szex hajtotta főleg, hogy egy ártatlan lánnyal legyen, akkor miért nem akarta a gyakrabbi találkozókat. Ha kicsit sűrűbben láttuk volna egymást, már bőven minden megtörténhetett volna.

De igazatok van, itt már felesleges minden miért.

2010. dec. 25. 12:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha van még egy-két barátnője veled párhuzamosan, biztosan gyanút fogtak volna, ha gyakrabban találkoztok.
2010. dec. 25. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!