Sajnos még mindig nem érzek késztetést gyermek-vállalásra, változhat ez?
Kreatív, otthon végezhető munkám van; szerető, kedves párom, környezetileg is minden adott,
de egyszerűen nem érzem, hogy eljött számomra a baba-vállalás ideje.
Nem tudok elolvadni egy kisbaba láttán, és túl szórakozottnak is tartom magamat ehhez a feladathoz.
Környezetmben már lassan mindenkinek van babája,
minap 22 éves barátnőm osztott le-neki két gyereke van-kb.
kifejtette, hogy így semmi értelme nincs az életemnek.
Pedig sok mindent csinálok, illusztrációkkal, festményekkel foglalkozom, ez a munkám, alkotó tevékenység, nem érzem zérónak magamat gyermek nélkül.
Változhat a hozzáállásom?
Tapasztalok is érdekelnek...
28/N
Válaszokat előre is köszönöm!
Igen, sajnos a túl idős és fiatal anyukákat is lenézik. Ha öreg, akkor akkor miért nem vállalt fiatalabban már babát, mire vár még stb. Ha meg fiatal húszas évei elején jár, akkor meg miért kell neki már egy gyerek, miért nem dolgozik, tanul stb.
Meg kellene érteni, hogy mindenki akkor vállal babát, amikor készen áll rá.
Én 30 vagyok,de én sem érzek késztetést :)
Mondjuk én nem is akarom,hogy ez megváltozzon,mert jól érzem magam így.
Szerintem tuti fog változni (ahogy előttem is írták).
Nekem 27 évesen beikerült, addig a hátam közepére sem kívántam a gyereket és ahogy megtudtam terhes vagyok anyira akartam. Azóta már született tesó is és jövőre szeretnénk még egyet. Hihetetlen mennyire meg tudja az ember nézetét válotoztatni egy baba.
13:40
Ki ez a kimondhatatlan nevű Dorka?
Köszönöm a válaszokat!
A fiatalabb gyerekvállalóknak-válaszolónak meg azt üzenem, senki nem nézi le őket-aki számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!