Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos még mindig nem érzek...

Sajnos még mindig nem érzek késztetést gyermek-vállalásra, változhat ez?

Figyelt kérdés

Kreatív, otthon végezhető munkám van; szerető, kedves párom, környezetileg is minden adott,

de egyszerűen nem érzem, hogy eljött számomra a baba-vállalás ideje.

Nem tudok elolvadni egy kisbaba láttán, és túl szórakozottnak is tartom magamat ehhez a feladathoz.

Környezetmben már lassan mindenkinek van babája,

minap 22 éves barátnőm osztott le-neki két gyereke van-kb.

kifejtette, hogy így semmi értelme nincs az életemnek.

Pedig sok mindent csinálok, illusztrációkkal, festményekkel foglalkozom, ez a munkám, alkotó tevékenység, nem érzem zérónak magamat gyermek nélkül.

Változhat a hozzáállásom?

Tapasztalok is érdekelnek...

28/N

Válaszokat előre is köszönöm!

2010. dec. 21. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Igen, sajnos a túl idős és fiatal anyukákat is lenézik. Ha öreg, akkor akkor miért nem vállalt fiatalabban már babát, mire vár még stb. Ha meg fiatal húszas évei elején jár, akkor meg miért kell neki már egy gyerek, miért nem dolgozik, tanul stb.

Meg kellene érteni, hogy mindenki akkor vállal babát, amikor készen áll rá.

2010. dec. 21. 13:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt a kor-kérdést igazán. Szerintem a Shodeinde Dorkát, és a Szulák Andit se nézik le az emberek. Vagy igen? (Egyik 18 évesen szült, a másik 42 évesen).
2010. dec. 21. 13:40
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Én 30 vagyok,de én sem érzek késztetést :)

Mondjuk én nem is akarom,hogy ez megváltozzon,mert jól érzem magam így.

2010. dec. 21. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Hidd el, a magyar emberek rendkívül féltékenyek és lenézik a másikat, aki különb tőlük. Biztos őket is sokan megvetik sajnos, bár semmi közük nincs hozzá. Én 22 vagyok, már 1 éve próbálkozunk és már eleve felkészültem arra, hogy ha terhes leszek le fognak nézni a korom miatt, ráadásul fiatalabbnak is nézek ki sokkal de sokkal.
2010. dec. 21. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti fog változni (ahogy előttem is írták).

Nekem 27 évesen beikerült, addig a hátam közepére sem kívántam a gyereket és ahogy megtudtam terhes vagyok anyira akartam. Azóta már született tesó is és jövőre szeretnénk még egyet. Hihetetlen mennyire meg tudja az ember nézetét válotoztatni egy baba.

2010. dec. 21. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:

13:40

Ki ez a kimondhatatlan nevű Dorka?

2010. dec. 21. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
google, b+
2010. dec. 21. 15:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem akarásnak nyígás a vége, ergo, ha te nem akarsz még babát, akkor ne vállalj. Utálom, hogy ennyire felfújják a gyerek témát. Szinte már státusszimbólum lett a gyerekekből, és ez nem normális dolog.
2010. dec. 21. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia!Eljön majd az az idő is amikor úgyérzed majd,hogy nagyon szeretnél kisbabát.Engem sokan csesztettek,hogy mikor lesz már gyerek?Mennyire idegesitett.Majd én eldöntöm,mindig ez volt a válaszom.Most volt 1 éves a kislányom.33 éves vagyok.lehet,hogy sokak szerint későn szültem,de én 32 évesen éreztem azt,hogy itt az ideje.
2010. dec. 21. 22:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A fiatalabb gyerekvállalóknak-válaszolónak meg azt üzenem, senki nem nézi le őket-aki számít:)

2011. jan. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!