Szingli lányok, nők! Inkább otthon töltitek a szilvesztert (családi körben vagy egyedül), vagy bulizni mentek abban a reményben, hogy összeismerkedhettek valakivel?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 18:54
21/23 anonim válasza:
Bulizni megyek, de NEM annak reményében, hogy összeismerkedek valakivel.
Szerintem régen rossz, ha valakinek az élete arról szól, hogy hogy hol és mikor tudna végre összeszedni valakit....
26/N
22/23 anonim válasza:
Sziasztok! Azokhoz szólnék, akik egyedül töltenék a szilvesztert, de ha akadna más lehetőség, akkor inkább társaságban tennék. Én a külföldi barátaim társaságában töltöm majd, valami nem túl zajos helyen. Mivel nekik sincs itt sok barátjuk, arra gondoltam, hogy akinek nincsen programja, azt invitálom, hogy töltse velünk. Nem vagyok kerítőnő, csupán szeretném, ha ilyenkor kevesebb szomorú, magányos ember lenne (bár tudom, hogy ennél a karácsony rosszabb volt). Szóval, aki kedvet érez az itt megtalál! :)
23/23 anonim válasza:
22:40 Szia, nekem nincs holnapra programom, de szívesen elmennék társaságba. Írj privátot, és megbeszéljük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!