Szingli lányok, nők! Inkább otthon töltitek a szilvesztert (családi körben vagy egyedül), vagy bulizni mentek abban a reményben, hogy összeismerkedhettek valakivel?
Bulizni megyek a haverjaimmal, baratnoimmel es a parjaikkal. Nem ertem, mert kell ebbol olyan nagy ugyet csinalni, sajat magam valasztottam, hogy egyedul vagyok, ez baj? Egyaltalan nem jobb dolog egy rossz kapcsolatban lenni evekig, mint egyedul, akkor meg miert kell az egyedulletet egy rosz dolognak felfogni? Komolyan mondom, mintha halalalos betegseg lenne.
Nem keresem a kapcsolatot, majd ha lesz valaki, aki tetszik, akkor persze megteszek erte mindent, hogy felkeltsem majd a figyelmet, de csak azert nem szeretnek pasit talalni, hogy ne legyek "szingli".
20/L
Utolsónak: igen, ha magad választottad az egyedülállóságot, akkor persze, hogy nincs azzal semmi gond. De vannak olyanok, akik "kényszerszinglik", és szeretnének valakit maguk mellé, csak nem találnak. Szerintem inkább nekik szól ez a kérdés. Mert az tényleg rossz tud ám lenni, ha az ember keres, keres, de nem talál. :(
25/N
Miért, az ember miért szeretne maga mellé valakit? Nem azért, hogy ne legyen egyedül? Ebben mi rossz van? Akkor rossz, ha TÖK MINDEGY, hogy ki az, csak pasi legyen. Attól, hogy nem szeretnék egyedül lenni, még nem vagyok egy szerencsétlen görcs, aki bárkit levadászik, hogy ne legyen egyedül. Igenis megválogatom, hogy kivel állok le, talán túlságosan is. De attól még (hosszú távon) nem jó egyedül.
25/N
08.10
Teljesen igazad van!
Én is egyetértek a 08:10-es hozzászólóval.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!