Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyek ajándékokat...

Hogyan vegyek ajándékokat 5000 Ft-ból? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát, most csak a szüleimnek meg a 12 éves öcsémnek kell ajándékot venni, mert nagyszüleim nem Magyarországon élnek. Csak 5000 Ft zsebpénzem van és szeretnék nekik karácsonyra valami szépet venni. Az anyukámnak már vettem egy szép gyertyás ajándékot, de az nem elég. Kedden megyek az Allee-ba és gondoltam, ott veszem meg... Valamilyen ötletetek van? Nem baj, ha nem tudjátok, hogy van-e az Allee-ban... Ja, és csokit vagy valamilyen édességet is szeretnék nekik venni... És a csoki/édesség a szüleimnek együtt lesz, mert anyukám nem nagyon szereti, és akkor most minek meg... szóval értitek... És ha felírtok valamit akkor lécci a körülbelüli árat is írjátok mellé, jó?

Előre is köszönöm! 14/L

2010. dec. 18. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát én is gondban vagyok ezekkel hogy mit vegyek, pedig lassan valamit ki kell találnom.
2010. dec. 21. 15:21
 12/12 anonim válasza:
szerintem rendelhetnél az AVON-ból is :)
2010. dec. 21. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!