Mit vegyek neki, ami udvarias, de nem túl nyomulós?
Sziasztok!
Van egy nő munkatársam a cégnél, aki nagyon bejön. Én az ellenkező nemet képviselem. :) Múltkor ahogy kicsit el tudtam vele beszélgetni jobban is, kiderült, h van jelenleg egy kialakulófélben lévő kapcsolata. Ettől független megmaradt a jó viszony köztünk, még ha elfoglaltságunk miatt nem is tudunk mindennap beszélgetni egymással.
A közeljövőben lesz a szülinapja és gondoltam talán venni is kellene valamit a "Boldog Szülinapot" köszöntésem mellé, vagy éppen annak megfejelésére. És itt van az, h mit...mert annyira még nem ismerem, h tudjam mit szeret. Édességet tudom minden nő imádja, de elég vékonyka, biztos sokat is tesz érte...a virág meg megint nyilvánvalóvá tenné, h akarok tőle valamit. Nem akarom lekenyerezni/megvenni a lányt, de ugyanakkor egy kedves gesztust szeretnék irányába gyakorolni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
10:08 vagyok
és ilyen van macifejesbe,ufósba,majmocskásba,nagyon cukik
most is itt bólogat a monitor előtt
(100-as boltokba,goods market, 2-300forint)
és az aljára ráirhatod alkoholos filccel,hogy xy-tól szülinapodra
Ez jópofa, ha nem gondoskodó típus, elég hozzá a porrongy vagy lefújni olykor-olykor :D
Szerintem a vékony nők is esznek csokit, én jobban szeretem, mint a virágot.
Köszi a válaszokat!
Ezeket a bólogatós virágokat autók szélvédője mögött láttam még csak, de amúgy jók.
Sajna nem igazán vagyok járatos a virágfélékben...ahogy csokiból is rengeteg fajta van és (értelem szerűen) nem egy Balaton szelettel gondoltam meglepni. :D Legalább egy tábla Milkával vagy mit tudom én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!