Mit vegyek neki, ami udvarias, de nem túl nyomulós?
Sziasztok!
Van egy nő munkatársam a cégnél, aki nagyon bejön. Én az ellenkező nemet képviselem. :) Múltkor ahogy kicsit el tudtam vele beszélgetni jobban is, kiderült, h van jelenleg egy kialakulófélben lévő kapcsolata. Ettől független megmaradt a jó viszony köztünk, még ha elfoglaltságunk miatt nem is tudunk mindennap beszélgetni egymással.
A közeljövőben lesz a szülinapja és gondoltam talán venni is kellene valamit a "Boldog Szülinapot" köszöntésem mellé, vagy éppen annak megfejelésére. És itt van az, h mit...mert annyira még nem ismerem, h tudjam mit szeret. Édességet tudom minden nő imádja, de elég vékonyka, biztos sokat is tesz érte...a virág meg megint nyilvánvalóvá tenné, h akarok tőle valamit. Nem akarom lekenyerezni/megvenni a lányt, de ugyanakkor egy kedves gesztust szeretnék irányába gyakorolni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
A könyvek piszok drágák és ráadásul annyira nem is ismerem, h tudnám mit szeret olvasni és, h egyáltalán szeret-e könyvet olvasni. Sajnos ennyire nem sikerült még kiismernem, de nem is egyszerű a helyzetem, mivel melóban ő se nagyon ér rá beszélgetni és én is elég elfoglalt voltam ma is. A munkaidőn kívüli találkozás és beszélgetés lehetőségét pedig elutasította már korábban - ahogy már írtam is a kérdésemben - mivel elmondta, neki most van egy pasi az életében.
Te napi fél tábla csokit megevő kedves válaszoló...hát jó genetikát örökölhettél. :)
Jó gének, talán. Van 2 nővérem, ők inkább teltek, mint vékonyak - bár alacsonyabbak is... azaz ők átlagos magasságúak (165), míg én elég magas vagyok (177). Ehhez vagyok 60 kg úgy, hogy sokat eszem normális kaját (tény, hogy egészségeseket) és napi szinten többször nassolok. Sportolni jelenleg csak itthon tornázom hetente 1szer 2szer, bár egyébként a mindennapokban elég sokat mászkálok - már-már az is felér a sportolással. Persze nem elhanyagolandó tény, hogy csak 22 éves vagyok, bár remélem 10 év múlva sem lesz több problémám az alakommal :)
Szóval szerintem a csoki neki is jó ötlet, de ha annyira félsz az alkata/diétája miatt, vegyél konyakosmeggyet... abban nincs olyan sok cukor, ellenben isteni és nem is annyira hétköznapi :)
Könyvek piszok drágák?
Nyugati téri Alexandrában a minap 700 forintos darabáron jutottam néhány vászonba kötött Hoffmann-kötethez. 3000 alatt is rengeteg szépirodalom van, ezek szerintem nem drágák. Persze ha csak jelképes ajándékra gondolsz, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!