Tehát, most csak a szüleimnek meg a 12 éves öcsémnek kell ajándékot venni, mert nagyszüleim nem Magyarországon élnek. Csak 5000 Ft zsebpénzem van és szeretnék nekik karácsonyra valami szépet venni. Az anyukámnak már vettem egy szép gyertyás ajándékot, de az nem elég. Kedden megyek az Allee-ba és gondoltam, ott veszem meg... Valamilyen ötletetek van? Nem baj, ha nem tudjátok, hogy van-e az Allee-ban... Ja, és csokit vagy valamilyen édességet is szeretnék nekik venni... És a csoki/édesség a szüleimnek együtt lesz, mert anyukám nem nagyon szereti, és akkor most minek meg... szóval értitek... És ha felírtok valamit akkor lécci a körülbelüli árat is írjátok mellé, jó?
szerintem ne az allee-ba menj, mert ott elég drága minden.
2010. dec. 18. 17:17
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem az számít, hogy mi mennyibe kerül, hanem, hogy szívből adod.
Én tesómnak vettem a dm ben egy nagyon jó illatú tusfürdőt meg sprayt. ez kijött kb egy ezresből
mamám nem szereti a porfogókat, olvasni nem szeret, baba testápoló mert a többire allergiás
apunak meg barátomnak nivea spray. de még lehet nézek valamit.
ezt kihoztam 3 ezer Ft ból.
2010. dec. 18. 17:17
3/12 anonim válasza:
Anyukádnak lehet mondjuk egy kis ékszerdoboz, az kijön egy ezresből, elég szépek vannak már annyiért a bazárokban most karácsonykor, apukádnak lehet mondjuk egy teaválogatás, ha pl szeret teázni, az kb 5-600, max ezere forint, de ha pl dohányzik, akkor egy szebb öngyújtó, az is max egy ezres, öcsédnek 5-600 forintért tudsz venni memóriakártyát, vagy 2 ezerért is láttam az ő korosztályának való jópofa kis társasjátékokat..remélem valami bejön :)
2010. dec. 18. 17:21
4/12 anonim válasza:
vegyél az IKEÁban kocka alakú tükröt (aminek 10cm fa kerete van) kb 500ft én azokra szoktam festeni...már egy csomó haveromnak csináltam :)
öcsédnek meg csinálhatsz Sk kuponokat kartonból... pl leviszed helyette a szemetet, elmosogatsz helyette, fedezed ha lóg stb, és ha olyanja van beválthat nálad egy kupont :))
ilyen kupont a szüleidnek is csinálhatsz.
2010. dec. 18. 18:31
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak az a baj, hogy csak 2 választásom van: Allee vagy Corvin... Ezeken kívül nincs nagyon, csak hogyha bemegyek a boltokba út közben (mivel barátokkal megyek ez nem annyira valószínű)
2010. dec. 18. 19:16
6/12 anonim válasza:
Én 600 Ft-ból intéztem el. Anyának mécsestartó, apának arcszesz, barátomnak kézzel varrt párna. :) Egy eurós bolt barátunk ;) (mondjuk több pénzem nem is volt)
2010. dec. 18. 19:48
7/12 anonim válasza:
Anyámnak és két testvéremre kb. 1000 forintot tudok rászánni fejenként - tehát 3 ezer forintból megvettem az ajándékokat, amik még ötletesek és jók is. Légy kicsit kreatív, ennyi.
2010. dec. 19. 13:15
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából anyukámnak már vettem 450-ért egy nagyon szép gyertyás készletet, csak hát.... szerintem kevés... lehet hogy nem.... viszont apukámnak meg a tesómnak nincs ötletem....
2010. dec. 19. 13:32
9/12 anonim válasza:
Boráros tértől kicsivel van egy euroshop ahol minden 350 ft és elég széles a választék
2010. dec. 20. 20:38
10/12 anonim válasza:
Nem az ajándék értéke számít, hanem az, hogy szívből add, és karácsonykor együtt van a család. Nekem sincs túl sok pénzem a karácsonyi ajándékokra. Én pl. vettem a szülőknek egy üveg bb muskotály pezsgőt (700Ft), és egy csomag kávét, teafüvet ami max. 1000 Ft. Ne a méret és az érték legyen a mérvadó. Szerintem ha valamit saját kezűleg készítenél, annak is nagyon örülnének. Vagy pl. ha sütnél valamit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!