Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszafogadnátok valakit ezek...

Visszafogadnátok valakit ezek után?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó, elvált, mert bejött neki a képbe valaki. Aztán rájött, hogy mégsem tud a férje nélkül élni, kis gyerekük is van, emiatt is jó lenne, ha újra összejönnének, a volt férje nagyon ragaszkodik a gyerekhez. Ti a férj helyében visszafogadnátok a nőt? Amúgy a házasságukban nem volt semmi gond, csak a csaj kicsit meghülyült az újdonságtól...
2010. dec. 17. 13:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy itt mindig valakinek a barátnőjéről van szó? Nem mered bevállalni, hogy ez veled történik? Névtelen vagy!
2010. dec. 17. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

"Visszafogadnátok valakit ezek után?

Egy barátnőmről van szó, elvált, mert bejött neki a képbe valaki"

Eddig elégvolt elolvasnom.Undorító és előbb köpnék elé minthogy visszafogadjam:)

majd megin jön valaki azt megin elmegy?kiezanő..:/

2010. dec. 17. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

"Amúgy a házasságukban nem volt semmi gond, csak a csaj meghülyült az újdonságtól..."

Ha belehalnék, sem fogadnám vissza. Hűtlenségre, megcsalásra amúgy sincs bocsánat. (nálam)

30/f

2010. dec. 17. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Erre nem nagyon tudok válaszolni, mert nem vagyok pasi. Viszont ha a férjem tenne ilyet, én nem biztos, hogy vissza tudnám fogadni. Akkor is nehéz lenne, ha csak a pillanat hevében csalt volna meg valakivel, mert hát nem állatok vagyunk, tudunk gondolkozni is a tetteink előtt. Ettől függetlenül, ha tényleg látnám, hogy megbánta és nagyon igyekszik, elképzelhető, hogy visszafogadnám. Emberek vagyunk, néha megbotlunk. De több esélyt már nem adnék neki.

Viszont ha nem egyszeri alkalom volt és össze is állt azzal a valakivel, akkor ott már alapból tudnám, hogy valami nagy gond volt a kapcsolatunkban, amit nem tudtunk megbeszélni, megoldani. De lehet, hogy ezek után már nem is akarnám. Nem biztos, hogy fel tudnám dolgozni, hogy a párom, akivel együtt terveztem az életet, egyszer csak meggondolta magát és egy ideig mással tervezte.

2010. dec. 17. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Nem tudnék hozzáérni csak undorral.Mindig az lenne bennem,h amikor a másikkal.... Nem kell az utódom lehasznált nője,akire engem hülyére vett és most játékszernek akar használni.35F
2010. dec. 17. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyszer vissza. Ha másért nem, a gyerek miatt adnék neki egy esélyt! Egyszer mindenki hibázhat!

De többször nem.

F

2010. dec. 17. 14:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog.
2010. dec. 17. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem elég lenne a gyerek, a nő nyugodtan keresse az újdonságokat.
2010. dec. 17. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak a biztonság és a kényelem kell neki.
2010. dec. 17. 18:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Isten őrizz, ha egyszer az újdonság miatt elvált, később se lesz különb.

26F

2010. dec. 17. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!