Elszallasolnatok egy idegent egy ejszakara a hazatokban ebben az esetben?
Ferjem egy internetes jatek kapcsan megismerkedett egy egyedulallo ferfivel. Par napja bejelentette a ferjem, h atjonne hozzank ez az ember, h megismerkedjenek egymassal szemelyesen is. Ezzel nem is lenne gond, de mivel messze lakik tolunk, igy itt toltene az ejszakat is.
Hozzateszem, van egy ket eves kisfiunk is. Vagy csak en vagyok ilyen paras? Annyi rossz dologrol hallani mostanaban. Odairnatok a velemenyetek ala, h no/ferfi es h mennyi idosek vagtok?
Én sem engedtem volna meg, hogy itt aludjon egy vadidegen férfi. Aludjon máshol, vagy ne jöjjön. Ennyi.
Nálam is alusznak rokonok, mikor eljönnek hozzánk, az más, őket ismerem. 2 esetben volt olyan, hogy számomra idegen aludt nálunk. Először. mikor a párom gyermekkori jó barátja volt itt, én akkor még nem ismertem. (azóta földrajzilag messzebb kerültek egymástól) De mivel a párom jól ismerte, nem szóltam bele. ez igy nem csak egy első találkozós internetes kapcsolat volt. Viszont nem tudtam aludni, pont azért, mert nem ismertem. Egész éjjel fent voltam. A második, mikor az öcsém elhozta hozzánk a barátnőjét, őt szintén nem ismertem azelőtt, de az öcsém már 2 éve vele élt (és azóta is együtt vannak, és azóta leányzóval elválaszthatatlanok lettünk. Igaz nem személyesen, de skypon napi kapcsolatban vagyunk) Ezeket nem is bántam meg, de mindkét esetben ott volt az, hogy a családom egy közeli tagja nagyon jól ismerte. De ez vadidegenről szó sem lehet. Semmilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!