Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszallasolnatok egy idegent...

Elszallasolnatok egy idegent egy ejszakara a hazatokban ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ferjem egy internetes jatek kapcsan megismerkedett egy egyedulallo ferfivel. Par napja bejelentette a ferjem, h atjonne hozzank ez az ember, h megismerkedjenek egymassal szemelyesen is. Ezzel nem is lenne gond, de mivel messze lakik tolunk, igy itt toltene az ejszakat is.

Hozzateszem, van egy ket eves kisfiunk is. Vagy csak en vagyok ilyen paras? Annyi rossz dologrol hallani mostanaban. Odairnatok a velemenyetek ala, h no/ferfi es h mennyi idosek vagtok?

2010. dec. 17. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég kényelmetlen helyzet Mármint nektek, h hogyan utasitsd vissza, hogy ne sértődjön meg. Én sem nagyon engedném meg. De volt szó erről? Vagyis elég pofátlan, hogy már ott is aludna nálatok. Menjen máskor amikor enm kell ott aludnia. Vagyis nem tudom, mert nem ismerem a helyzet apró részleteit, hogy régóta beszélnek-e neten, vagzis hogy mennyire tudták megismerni egymást. De furcsa nah. És a férjed ő benne van , hogy ott aludjon?

24/L

2010. dec. 17. 11:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok üldözési mániás...De egyértelműen : NEM!
2010. dec. 17. 11:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Soha, sőt be sem engedném, mielőtt meg nem bizonyosodnék róla, h nem rosszak a szándékai. Jobb félni, mint megijedni

19L

2010. dec. 17. 11:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen nem engedném be a lakásomba, nemhogy még ott is aludna. Ne kockáztassatok! Lehet, hogy interneten jó fej, de honnan tudjátok, hogy nem tudathasadásos és ha bejön neki a bogár, akkor tör-zúz? Ez is benne van. Mondd meg a férjednek, hogy bármi lehet és ha nem is miattad, akkor a pici miatt tegye meg, hogy nem viszi oda. Először találkozzanak párszor egy presszóban, vagy parkban, aztán vigye fel hozzátok.
2010. dec. 17. 11:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egy vadidegen ne aludjon a lakásomban.

De érdekes egyébként, hogy nyugaton meg mindenki couchsurfing-el, csomó embert ismerek, akik idegeneket engednek be a házukba, vagy idegeneknél alszanak, és otthagyják napközben a cuccukat. Nálunk míg el kell telnie pár évtizednek, mire megbízunk egymásban.

25l

2010. dec. 17. 11:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem lennék nyugodt, hogy egy olyan ember alszik a házunkban, akiről semmit sem tudok. Az sem tudjátok kiféle, miféle, milyen környezetből jön. A mai világban, meg tényleg elég megnézni egy híradót, és az ember rögtön bizalmatlan lesz másokkal szemben. 29/N
2010. dec. 17. 11:46
 17/25 A kérdező kommentje:

Igazabol, mar volt ra pelda, h atjott egy srac, akit ugyanugy interneten ismert meg. O hozta a baratnojet is, es csak vacsorara maradtak. Ezt teljesen normalisnak is tartottam. Veluk azota is joban vagyunk.

De hogy itt is aludjon valaki. Igazabol, en inkabb a gyerek miatt aggodom. En is rengeteg cukros bacsival talalkoztam gyerekkoromban. Nem szeretnem a fiamat is ilyeneknek kitenni. Ezt az embert ugy fel eve ismerheti. Messzirol jonne, azert gondolta a ferjem, h itt aludjon.

Ugy erzem, beszelni fogok vele, ha hazajon a melobol, csak meg nem tudom, h kezdjek neki. Lehet, o is tul parasnak fog gondolni, ezert tettem fel a kerdest, h masok mikent velekednek errol.

2010. dec. 17. 12:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném semmi képen.Mondjuk ahoz is kéne egy kis intelligencia, hogy nem alszom ott egy ismeretlen kisgyermekes családnál, még akkor sem, ha esetleg a férjed udvariasságból felajánlotta.
2010. dec. 17. 12:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, ez kész. Mi az, hogy messze lakik? És? Én is sokszor hajnali háromkor járok haza. Nekem ne mondja, hogy felnőtt férfi létére képtelen hazajutni, mert az nem igaz. Van autó, taxi, éjszakai járatok.

Különben is, miért nem jön korábban? Vagy miért marad olyan sokáig? A válaszom egy egyértelmű és határozott nem.

23/L

2010. dec. 17. 12:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen esetben nem szállásolnék el idegent a lakásomban.

30/f

2010. dec. 17. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!