Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet takaritani azt a...

Hogyan lehet takaritani azt a butort ami pl. nektek nem tetszik a házatokban vagy már kiakarjátok cserélni?

Figyelt kérdés
Én nem szivesen takaritom ezeket van egy szobai butorunk már ideje lenne kicserélni. Ha letörlöm nem látszik meg hogy ez bizony tiszta!ha meg egy uj butorom takaritom ragyog főleg ha tiszta!ezek a régiek meg nem!!!!!!!már kedvem sincs kitakaritani mert elveszi a kedvem hogy mennyire kikéne cserélni
2009. júl. 3. 00:12
 1/3 A kérdező kommentje:
tudjátok kitakarítani!
2009. júl. 3. 00:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Súrold át az egészet ciffel, utána töröld le és töröld át citrommal! Égess benne(kiürítve) füstölőt! Csengess benne, míg tisztán szól a csengő(nem viccelek) Cseréld le a fogantyúkat, már 90 Ft-ért divatosat kepsz. Ez sokat számít. (TÉrtisztítás) Én is voltam így mint te és ezzel a trükkel megszerettem, még évekig szívesen használtam. Furán hangzik, de hasznos.

[link]

2009. júl. 3. 00:32
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi de azt szerettem volna kihozni a kérdésből hogy hogyan tudjátok takaritani=hogyan tudjátok rávenni a takaritást magatokra hogy aztis kitakaritságtok mikor csúnya és cserélve lessz
2009. júl. 3. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!