Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul érzem magam!...

Nagyon rosszul érzem magam! Ez normális, hogy ennyire nem szól hozzám?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, Ő harmincon túl. Az egy dolog, hogy mivel sokat dolgozik, kb kéthetente látom, de azt is szabályosan ki kell nyígnom, és akkor kapok egypár órát, mert ő fáradt (pedig közel lakunk egymáshoz). De mostmár újabban nem is szól hozzám, mert ő fáradt. Írok egy halom smst egész nap, nagy bajok is vannak, megírom, semmi reakció. Van ingyenes telefonunk, ingyen sms-ünk, és napokig nem reagál semmire. Amikor nagy nehezen kiénekeltem belőle egy választ, akkor azt mondta, hogy fáradt ahhoz, hogy újabb és újabb kérdéseket tegyek fel, így inkább hozzám se szól, nem akar beszélgetni. Na de az év 90 %-ában fáradt! Ha arra várunk, hogy minden jó legyen, akkor várhatunk, míg meg nem halunk! Szerintem a párok nemcsak akkor vannak együtt, amikor minden stimmel, de lehet, hogy rosszul gondolom. Mostmár még annyit se szól hozzám, mint a kapcsolatunk elején. Mikor kérdeztem, hogy szakítani akar-e, akkor azt mondta, hogy nem, miért tenné? De továbbra se reagál semmire, amit mondok, a bajaim nem érdeklik. Mit jelenthet ez?
2010. dec. 16. 23:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el a francba hidd el, tudom, miről beszélek. Mondjuk, nekünk a szex nem így volt, de az én volt barátomat sem érdekelte mi van velem, és vége lett. Ne várd meg, amíg kikészülsz.
2010. dec. 16. 23:50
 12/19 anonim ***** válasza:
sajnálom, kedves, DE legyen eszed!! Gondolkodj, lépj ki, mert rá fogsz menni, ha húzod-halasztod az időt! lépj! Mondd, hogy vége, ha így folytatja, ha belemegy, akkor tudni fogod ezer százalékra, hogy nem érte meg, hogy gyötrődj emiatt az ember miatt.
2010. dec. 16. 23:52
 13/19 Kokas Lajos ***** válasza:

Te tényleg kapcsolatnak nevezed ezt a valamit???? Én személy szerint egyedül tengetem a napjaimat, mert nem tudnék teljes értékű kapcsolatot fenntartani, de már látom, hogy ez egy baromság. Itt olyan problémákat olvasok a párkapcsolatok terén, hogy a legrosszabb lehetőségeim is sokkal jobbak ezeknél!!!!!

Attól tartok, hogy a kérdezőnek nincsenek barátai. Sokan bele esnek abba a hibába, hogy az egyetlen barátjuk a "társuk". Végsőkig ragaszkodnak egy teljesen selejtes kapcsolathoz is, hiszen az az egyetlen. Ismerkedjetek, nyissatok a világra, majd akkor saját szemetekkel látjátok, hogy ezek a látszat kapcsolatok Sz@rt sem érnek!!!!

2010. dec. 16. 23:59
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szimplán az agyára mentél. Huszonévesen még képes az ember a másik seggébe bújva élni, harmincévesen már kell a szabad levegő is. Megmondta, hogy fáradt már a kérdéseidtől. Mit kérdezel tőle? Napi 50 sms-t írsz neki arról, hogy szeret-e téged? Ha azt akarod, hogy több időt töltsön veled, akkor tűnj el számára, amikor épp nem vagytok együtt, ne bombázd üzenetekkel, hagyj neki időt arra, hogy hiányozhass legalább egy kicsit!
2010. dec. 17. 00:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek 23:59-essel: nem tudom, miért gondolod, hogy neked el kell viselned azt, amit ez az alak csinál veled.

Egyértelmű a helyzet: semmi nem érdekli veled kapcsolatban, csak ami az ágyban történik. Még jó, hogy eszében sincs szakítani! Számára tökéletes az egész! Nem kell foglalkoznia a dolgaiddal, és te ezt elviseled neki, mi több, szereted és rajongsz érte. Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de még jó, hogy melletted marad: ugyanezért másnak fizetnie kellene.

2010. dec. 17. 02:12
 16/19 anonim ***** válasza:
szükséged van rá? Tudod mással pótolni? Néhány kérdést rendezz le magadban és döntsd el, vagy maradtok ebben a shit helyzetben ami se előre se hátra, vagy összeállsz egy olyan alakkal, akivel boldog lehetsz, és nem kell 10 perc szexért is kuncsorognod. Milyen palik már az ilyenek...
2010. dec. 17. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Azonnali lapát!!!

a férfi nem szerelmes beléd, ennyi az egész. te viszont oda vagy érte. elég egyértelmű. Addig nem fog kidobni, amíg 2 hetente van szex. De nem vagy fontos neki egyáltalán. Ez egy szeretői szint, annak is elég gyér. Te többet szeretnél, ő meg még ennyit se igazából. Ezen nincs mit szépíteni. Mindenki átesik ilyen kapcsolaton.

2010. dec. 17. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem előző az ilyen kapcsolatokon csak az esik át aki naiv és kihasználható lábtörlő tipús...
2010. dec. 17. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem szerelmes beléd, csak azért van még veled mert te eltüröd ha talál mást rögtön lapátra tesz addig is jó vagy ágymelegitőnek.
2010. dec. 17. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!