Nagyon rosszul érzem magam! Ez normális, hogy ennyire nem szól hozzám?
Te tényleg kapcsolatnak nevezed ezt a valamit???? Én személy szerint egyedül tengetem a napjaimat, mert nem tudnék teljes értékű kapcsolatot fenntartani, de már látom, hogy ez egy baromság. Itt olyan problémákat olvasok a párkapcsolatok terén, hogy a legrosszabb lehetőségeim is sokkal jobbak ezeknél!!!!!
Attól tartok, hogy a kérdezőnek nincsenek barátai. Sokan bele esnek abba a hibába, hogy az egyetlen barátjuk a "társuk". Végsőkig ragaszkodnak egy teljesen selejtes kapcsolathoz is, hiszen az az egyetlen. Ismerkedjetek, nyissatok a világra, majd akkor saját szemetekkel látjátok, hogy ezek a látszat kapcsolatok Sz@rt sem érnek!!!!
Egyetértek 23:59-essel: nem tudom, miért gondolod, hogy neked el kell viselned azt, amit ez az alak csinál veled.
Egyértelmű a helyzet: semmi nem érdekli veled kapcsolatban, csak ami az ágyban történik. Még jó, hogy eszében sincs szakítani! Számára tökéletes az egész! Nem kell foglalkoznia a dolgaiddal, és te ezt elviseled neki, mi több, szereted és rajongsz érte. Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de még jó, hogy melletted marad: ugyanezért másnak fizetnie kellene.
Azonnali lapát!!!
a férfi nem szerelmes beléd, ennyi az egész. te viszont oda vagy érte. elég egyértelmű. Addig nem fog kidobni, amíg 2 hetente van szex. De nem vagy fontos neki egyáltalán. Ez egy szeretői szint, annak is elég gyér. Te többet szeretnél, ő meg még ennyit se igazából. Ezen nincs mit szépíteni. Mindenki átesik ilyen kapcsolaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!