Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet külföldi keresztneve...

Hol lehet külföldi keresztnevet "igényelni"?

Figyelt kérdés

Ha szeretnék egy olnyan nevet ami nálunk nincs,akkor azt hogyan lehet elintézni h. adhassam a gyereknek?

Nekem a Violett tetszik(magyarban talán az a Viola,de az angol hangzása jobban tetszik)

2010. dec. 16. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem kistesóm Viola lett, e kettő közül választottunk. mert a Violett névről egy felhúzott orrú hisztis kislány jut eszünkbe...

Am mindenki simán csak Violettnek fogja hívni, nem úgy mint te. De abban igazad van hogy jobb mint pl. Szamanta.

2010. dec. 16. 09:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Te jó ég....
2010. dec. 16. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze jobb mintha Esmeralda vagy hasonló lenne, de én tuti rosszul lennék, ha vki úgy mutatkozna be, hogy vájölett meg hasonló. És gondolkodj el rajta, hogy ezzel más is így lesz, ezáltal neki lesz szar, nm neked. Neked tetszik huha. Kár hogy nem te fogod "hordani"!
2010. dec. 16. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Most már jó volna tudni meddig tart a a névmánia vadhajtása? Mert igaz hogy Mariska Hargitai magyar nevű csakhogy magyar volt az édesapja pld és nem mániából kapta a magyar nevet.
2010. dec. 16. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Melleasleg az angolok is totál bunkók mert a Violette név francia és az angolok onnan vették át de annyira már nem voltak kultúráltak hogy úgy ejtsék ahogy eredetileg.
2010. dec. 16. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne erts felre, felig gorog vagyok, ennek megfelelo nevvel megaldva es szeretem a kulonleges neveket, de leirva Vajolett nagyon bena. Te ugyan ejtheted ugy, persze, de az oviba necces lesz megmagyarazni a tobbi 6 evesnek, hogy az nem Violett, Viola, hanem "Vajolett".
2010. dec. 16. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerezz egy külföldi pasit, és meg van oldva a probléma.:-)
2010. dec. 16. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!