Hol lehet külföldi keresztnevet "igényelni"?
Ha szeretnék egy olnyan nevet ami nálunk nincs,akkor azt hogyan lehet elintézni h. adhassam a gyereknek?
Nekem a Violett tetszik(magyarban talán az a Viola,de az angol hangzása jobban tetszik)
Ez meg elárulja neked, hogy a Violett anyakönyvezhető név Magyarországon, tehát semmi dolgod...
Köszi!
De ilyenkor lehet úgy hívni,mint ha angolul hívnám, vagy csak magyarul lehet kiejteni a nevet.Mert nekem kifejezetten úgy tetszik a név,ahogyan az angolok ejtik.AMúgy nem olyan fontos, ha nem csak gondoltam ha lehet és még angiolul is elfogadják a kiejtést,akkor megpróbálom
mért lenne szegény a gyerek, szerintem ez egy nagyon szép név.Illetve ha megnézed a nevek többsége külföldi eredetű, szóval nem értem a felháborodást.
Szerintem ez nem olyan gáz név,vannake nnél sokkal szörnyűbb nevek.
"De ilyenkor lehet úgy hívni,mint ha angolul hívnám, vagy csak magyarul lehet kiejteni a nevet"
Úgy ejted, ahogy akarod, azt nem irják bele az anyakönyvibe, hogyan vagy köteles kiejteni a nevet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!