Létezik, hogy ennyivel megúsztam volna?
Tudom, nehéz elhinni, de nem mindenki a Te típusod. Utalok itt arra, hogy összevernéd a férjed. :) És ezt nem bántásként mondtam.
Szerintem nem vette könnyedén. Talán otthon, mielőtt Téged megkeresett, már jól kisírta magát. Talán belátta, hogy felesleges hadakoznia minden szeretővel, mert mint írtad, nem Te voltál az első. Lehet, hogy már előtte néhányszor Ő is kiosztotta a pasit, de már belefáradt, és csak a gyerekeket nézi, hogy teljes családban nőjenek fel. Esetleg azt választotta, hogy inkább marad a hűtlenkedő férjével, mint lesz 4 gyerek mellett magányos. Sokminden miatt viselkedhetett úgy, ahogy.
Az pedig, hogy tartasz egy esetleges bosszútól, azt feltételezi, hogy Te magad egy ilyen helyzetben bosszút állnál, és ezt vetíted ki erre a helyzetre. Ne tedd, hidd el, hogy a hölgy csak egy kis nyugalmat akar a következő kitudódott szeretőig. Pont elég neki a férje figyelmét elnyernie, nemhoy még múltbeli dolgokon is rágódjon.
intelligens nő, aki helyén kezeli a dolgokat.
igen, szerencséd volt.
a kedves "pasid" meg egy jó nagy marha ha egy ilyen nőt nem tud értékelni.
Szerintem csak megpróbálta kultúráltan kezelni a dolgot. Az első reakciója biztosan a düh volt, de utána átgondolta a dolgkat.
Remélem, TE is tanultál az esetből, és legközelebb körültekintőbb leszel párválasztáskor.
Nem mindenkinek a szerető a bűnbak. De az is lehet, hogy
- tüntetően nem becsül annyira, hogy felelősséget tulajdonítson neked
- a kedvességével akart megszégyeníteni és bűntudatot kelteni
Azon kívül hogy nyilván intelligens és nyugodt vérmérsékletű, ez is egy módja a bűntudatkeltésnek – a kedvesség. Hogy méglejjebb érezd magad. Bár én a leírtak alapján nem feltételeznék róla ilyen szándékot tudatosan, max ösztönösen.
Ha neked esik, azzal nem oldja meg, ezt ő is tudja.
Mondjuk az sem oldja meg, hogy ne találkozz vele többet. Természetes, hogy ezt kéri:), ez a minimum, mikor valaki megtudja, hogy megcsalták, de kétlem, hogy ettől most minden szép és jó. Hogy csakis azért nem találkoztok, mert ő azt kérte. A férj magától csalta meg veled, most kérésre hagyja abba. És majd nézheti a férjét, hogy otthon próbálja tapintatosan leplezni, hogy kivan a hiányod miatt. Már ha elhiszi, hogy tényleg nem taliztok. Mindegy, ez nem tartozik ide.
Szóval vannak higgadt emberek, akik gondolkoznak, mielőtt cselekszenek, és az adott helyzetből indulnak ki, nem sablonok alapján ítélkeznek (mint Jankanna).
Szerintem ha ez a nő valamilyen okból téged tartott volna hibásnak, mert olyan lett volna a szitu, akkor is meghívott volna egy kávéra, és kedvesen, higgadtan olyan mondatokat mondott volna, hogy egy darab takonynak érezted volna magad életed végéig, ami rosszabb, mintha hozzádvágott volna egy féltéglát.
tüntetően nem becsül annyira, hogy felelősséget tulajdonítson neked
- a kedvességével akart megszégyeníteni és bűntudatot kelteni
ez lehet, de nagyon jól tette, minden oka megvolt rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!