Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy ennyivel megúszt...

Létezik, hogy ennyivel megúsztam volna?

Figyelt kérdés
3 évig voltam szerelmi kapcsolatban egy férjjel. (nem szeretői, szerelmi) És pár hete lebukott, mert nem törölt ki egy smst a telefonjából. Aztán irt nekem egy levelet a férj hogy veszély van, lebukott. Majd a felesége keresett meg telefonon, hogy találkozzunk. Elmentem beültünk egy kávézóba tök nyugodtan, beszélgettünk. Azt mondta nem engem tart hibásnak, én csak egy naív kislány vagyok ebben a történetben, hanem a férjét meg magát. A férjét, aki már többször is megcsalta, de van négy gyerekük. Én akkor tudtam meg hogy négy gyerekük van, mert én csak kettőről tudtam. Persze nem ez a lényeg, háromnegyedórát beszélgettünk a nővel, én kb rettegtem hogy felkutatja a szüleimet, vagy leönt sósavval megveret ehhez képest csak ennyi. Úgy ültünk ott mint két barátnő el sem akartam hinni, kedves volt, megértő. Ha velem ilyet csináltak volna minimum összevertem volna a férjem. Még a kávét is fizette. Csak egyet kért hogy többet ne keressem a férjét se telefonon se személyesen. Egyébként 20 évvel idősebb nálam ez a nő. Olyan hihetetlen..Persze azóta megszakadt a kapcsolat a férjjel, egyébként pedig nekem ő egy nagy szerelem volt, egy évig udvarolt előtte, addig ellen tudtam neki állni, amíg belementem. Ahhoz képest hogy itt miket olvasok a neten, hihetetlen. Az volt az első alkalom és az utolsó is hogy személyesen láttam a feleségét, csodálatosnak találtam a kedvességét, és mélyen szégyeltem magam mellette, szinte eltörpültem. Most párterápiára járnak úgy tudom. Ez csapda volt, vagy a feleség tényleg ennyire könnyen vette? Azóta is tartok a bosszútól, pedig már nincs rá ok hiszen nem találkozunk.
2010. dec. 15. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nehéz elhinni, de nem mindenki a Te típusod. Utalok itt arra, hogy összevernéd a férjed. :) És ezt nem bántásként mondtam.

Szerintem nem vette könnyedén. Talán otthon, mielőtt Téged megkeresett, már jól kisírta magát. Talán belátta, hogy felesleges hadakoznia minden szeretővel, mert mint írtad, nem Te voltál az első. Lehet, hogy már előtte néhányszor Ő is kiosztotta a pasit, de már belefáradt, és csak a gyerekeket nézi, hogy teljes családban nőjenek fel. Esetleg azt választotta, hogy inkább marad a hűtlenkedő férjével, mint lesz 4 gyerek mellett magányos. Sokminden miatt viselkedhetett úgy, ahogy.

Az pedig, hogy tartasz egy esetleges bosszútól, azt feltételezi, hogy Te magad egy ilyen helyzetben bosszút állnál, és ezt vetíted ki erre a helyzetre. Ne tedd, hidd el, hogy a hölgy csak egy kis nyugalmat akar a következő kitudódott szeretőig. Pont elég neki a férje figyelmét elnyernie, nemhoy még múltbeli dolgokon is rágódjon.

2010. dec. 15. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Bosszút nem fog állni, de tudta, hogy így megjön az eszed. Hogy észreveszed mekkora patkányság mások dolgában turkálni, minimum el kellett volna küldened, akármennyire fáj, mert mint ahogy TE is kijelentetted, te már rég agresszívan reagáltál volna.. Ő ezerszer intelligensebb, és okosabb, mint Ti ketten valaha is voltatok/lehettek még az életben.
2010. dec. 15. 19:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

intelligens nő, aki helyén kezeli a dolgokat.

igen, szerencséd volt.

a kedves "pasid" meg egy jó nagy marha ha egy ilyen nőt nem tud értékelni.

2010. dec. 15. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korrekt volt a hölgy. Manapság ritka az ilyen. Ha 20 évvel idősebb nálad a pasi akkor te még nagyon fiatal lehetsz. Egyértelmű, hogy csak a kaland kellett neki,és nem hagyja el a családját miattad. Ne búsulj miatta, biztosan találsz sokkal jobbat nála, aki korban is hozzád illik.
2010. dec. 15. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak megpróbálta kultúráltan kezelni a dolgot. Az első reakciója biztosan a düh volt, de utána átgondolta a dolgkat.

Remélem, TE is tanultál az esetből, és legközelebb körültekintőbb leszel párválasztáskor.

2010. dec. 15. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Remélem majd ha te is férjnél leszel, lesz 4 gyönyörű gyermeked, akkor a te férjed is egy 20 évvel fiatalabb lányka fenekét fogja d*gni. Ennyi erről a szerény véleményem.
2010. dec. 15. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindenkinek a szerető a bűnbak. De az is lehet, hogy

- tüntetően nem becsül annyira, hogy felelősséget tulajdonítson neked

- a kedvességével akart megszégyeníteni és bűntudatot kelteni

2010. dec. 15. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

Azon kívül hogy nyilván intelligens és nyugodt vérmérsékletű, ez is egy módja a bűntudatkeltésnek – a kedvesség. Hogy méglejjebb érezd magad. Bár én a leírtak alapján nem feltételeznék róla ilyen szándékot tudatosan, max ösztönösen.

Ha neked esik, azzal nem oldja meg, ezt ő is tudja.

Mondjuk az sem oldja meg, hogy ne találkozz vele többet. Természetes, hogy ezt kéri:), ez a minimum, mikor valaki megtudja, hogy megcsalták, de kétlem, hogy ettől most minden szép és jó. Hogy csakis azért nem találkoztok, mert ő azt kérte. A férj magától csalta meg veled, most kérésre hagyja abba. És majd nézheti a férjét, hogy otthon próbálja tapintatosan leplezni, hogy kivan a hiányod miatt. Már ha elhiszi, hogy tényleg nem taliztok. Mindegy, ez nem tartozik ide.

Szóval vannak higgadt emberek, akik gondolkoznak, mielőtt cselekszenek, és az adott helyzetből indulnak ki, nem sablonok alapján ítélkeznek (mint Jankanna).

Szerintem ha ez a nő valamilyen okból téged tartott volna hibásnak, mert olyan lett volna a szitu, akkor is meghívott volna egy kávéra, és kedvesen, higgadtan olyan mondatokat mondott volna, hogy egy darab takonynak érezted volna magad életed végéig, ami rosszabb, mintha hozzádvágott volna egy féltéglát.

2010. dec. 15. 22:43
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Igen, intelligens emberek így intézik az ügyeiket. Ne a proli mónyikasóból indulj ki. A hölgynek igaza van, szerintem sem vagy hibás, nem a szeretőt kell hibáztatni, ha ne te lettél volna, akkor lett volna valaki más, akivel kefél. Mellesleg ha a férfi szerelmes lett volna beléd, akkor becsületesen odaáll a felesége elé, és bevallja, hogy beleszeretett valakibe. CSak lyukra játszott látod.
2010. dec. 16. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:

tüntetően nem becsül annyira, hogy felelősséget tulajdonítson neked

- a kedvességével akart megszégyeníteni és bűntudatot kelteni

ez lehet, de nagyon jól tette, minden oka megvolt rá

2010. dec. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!