Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vagyek a szüleimnek...

Mit vagyek a szüleimnek karácsonyra? 35-45 (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Kb. 3000Ft-ból szeretném megúszni összesen. Mit ajánlotok? Saját készítésű ajándékot nem akarok mert nincs kézügyességem. És légyszi olyat se írjatok amit az internetről kell megrendelni. Somogy megyében lakok. Valami olyan alyándékot szeretnék nekik venni ami majdnem minden boltban megvan. Karácsonyfadísz,spray,gyertya,mécsestartó,terítő,díszek már vannak. Nem tudom minek örülnének. Ha rákérdezek az mondják :" Ne költsd ránk a pénzedet. Nem kell semmi." De mégis valami csak kell:)

13

2010. dec. 15. 13:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Filmeket nem akarok, mer anya be van jelentkezve a moove.hu-ra és ott minden filmet meg tud nézni:D
2010. dec. 15. 14:23
 22/24 anonim válasza:
13:54-es vagyok bocsi de te most ezt kötekedésnek vetted,mert én nem annak szántam.
2010. dec. 15. 16:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Vehetnél 2 mozijegyet vagy 2 olcsóbb színházjegyet, hogy kikapcsolódjanak.
2010. dec. 15. 17:57
 24/24 anonim ***** válasza:
SZÍNHÁZJEGY NAGYON JÓ ÖTLET!:)
2010. dec. 15. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!