Mit vagyek a szüleimnek karácsonyra? 35-45 (bőv. Lent)
Kb. 3000Ft-ból szeretném megúszni összesen. Mit ajánlotok? Saját készítésű ajándékot nem akarok mert nincs kézügyességem. És légyszi olyat se írjatok amit az internetről kell megrendelni. Somogy megyében lakok. Valami olyan alyándékot szeretnék nekik venni ami majdnem minden boltban megvan. Karácsonyfadísz,spray,gyertya,mécsestartó,terítő,díszek már vannak. Nem tudom minek örülnének. Ha rákérdezek az mondják :" Ne költsd ránk a pénzedet. Nem kell semmi." De mégis valami csak kell:)
13
Én idén a tescoban vettem édesanyáméknak lábmasszírozó gépet (3500.-). Ez azért jó, mert tutira én is fogom sokat használni. :D
Ez mondjuk kicsit több, mint 3000, de szerintem olcsóbban is lehet venni.
Mesélj kicsit a szüleidről? Mit szeretnek? Milyen emberek? Mi érdekli őket?
Hátha így tudok személyreszólóbbat...:)
Lábmasszírozó jó!!! Nekem is van, csipázom. :D
Teszkó tele van hasznos cuccokkal és az biztos van feléd!
Esetleg még apudnak valami alkohol, bor díszdobozban... Anyudnak kozmetikai csomag stb.
Apukádnak: toll, sál, kesztyű, flaska
Anyukádnak: testápoló, szempillaspirál, rúzs, pénztárca
Esetleg ha szoktál kinaiba vásárolni ott nézhetsz nekik valami felső! Ennyi jutott eszembe!
Nagyon aranyos vagy végre valaki a szüleire is gondol, ilyen fiatalon nem csak magára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!