Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vagyek a szüleimnek...

Mit vagyek a szüleimnek karácsonyra? 35-45 (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Kb. 3000Ft-ból szeretném megúszni összesen. Mit ajánlotok? Saját készítésű ajándékot nem akarok mert nincs kézügyességem. És légyszi olyat se írjatok amit az internetről kell megrendelni. Somogy megyében lakok. Valami olyan alyándékot szeretnék nekik venni ami majdnem minden boltban megvan. Karácsonyfadísz,spray,gyertya,mécsestartó,terítő,díszek már vannak. Nem tudom minek örülnének. Ha rákérdezek az mondják :" Ne költsd ránk a pénzedet. Nem kell semmi." De mégis valami csak kell:)

13

2010. dec. 15. 13:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
könyv? Vagy kérd meg apudát, hogy segitsen anyudnak ajándékot választani! Anyudat meg, hogy segitsen apudnak vállasztani valamit! :)
2010. dec. 15. 13:36
 12/24 anonim ***** válasza:
DVD film!
2010. dec. 15. 13:37
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem baj az ha "meg van mindene"

Attól te még vehetsz egy dezodort vagy borotvahabot vagy... bármit.Illatgyertyát, illóolajat,fürdőolajat...stb

2010. dec. 15. 13:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Telefon tartó!
2010. dec. 15. 13:39
 15/24 anonim ***** válasza:

Az én anyukám is angolt tanít!:D

Amik jó ajándékok:

Filmek angol nyelven magyar felirattal!(Akár le is töltheted)

Angoltanításhoz nyelvkönyvek.

Angol nyelvű könyvek.(olyat is csinálhatsz, hogy ha van egy könyv amit nagyon szeret és magyarul van csak meg, akkor megveszed a párját angolul)

Apukádnak:

Viccesen egy legjobb apa hűtőmágnes?:D

Neki is film, biztos tudod mit szeret.

Kulcstartó nekem nagyon bejött, apukámnak Toyota autója van és kapott egy Toyotás kulcstartót, nagyon örült neki.:))

2010. dec. 15. 13:40
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ne olyat vásárolj,amit a munkájukhoz fognak használni...(szerintem azt inkább diákok szokták ajándékozni).

Anyudnak vegyél valami kispárna,bögre,stb ezzel a felirattal: Legjobb Édesanya!ennek tuti örülne...

Apudnak Ha dohányzik akkor egy öngyújtót,belegravírozva a nevét,vagy mást,amit csak ti értetek:)

2010. dec. 15. 13:50
 17/24 anonim válasza:
0%
Azért figyeljetek már oda hogy csórinak csak 3000 HUFja van!
2010. dec. 15. 13:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Lehet kapni névre szóló tollat, kb. 3-500 ft, és bármelyik papír-írószer boltban meglehet vásárolni,vagy a tescoban. Ha a környéketeken van 'indiai' bolt, vegyél nekik szerencse hozó elefántot, ezek mérettől függő árban vannak,de már 500 Ft-ért lehet kapni. Vannak pici, idézetekkel teli kis könyvecskék mindenféle kategóriában. Én tavaly ilyet ajándékoztam anyumnak, a borítóján az volt,hogy édesanyámnak. Ezek sem drága dolgok.
2010. dec. 15. 14:02
 19/24 A kérdező kommentje:
13:40 Mennyire hasonlítunk:) Az én anyukám is angoltanár és nekünk is toyotánk van:)
2010. dec. 15. 14:19
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De anya nem örül az ilyen apró dolgoknak. Már próbálkoztam. És ki sem tette vagy betette a szekrénybe. Úgyhogy erről enyit. És nemtudom csórikám neked mennyi pénzed van. Amúgy 1 mondatból lelehet szűrni milyen agyi szinten vagy :S
2010. dec. 15. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!