Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Depresszió, vagy rossz kedv,...

Depresszió, vagy rossz kedv, kétségbeesés vagy hiszti vagy nem tudom minek nevezzem, mi a gyógymód?

Figyelt kérdés

Délelőtt írtam ki egy kérdést, hogy mit tegyek a férjemmel kapcsolatban. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Egyre rosszabb a helyzet. Nem hajlandó enni, felkelni, szólni hozzám, stb.

2010. dec. 14. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, ha túlságosan precíz, elveszik a részletekben, sok időt veszít. Ráadásul, az ilyen típusú emberek nehezebben tudnak lazán, könnyedebben viselkedni, sokat rágódnak, agyalnak egy-egy megoldandó problémán, ami nehézkessé teszi a munkatársakkal való összedolgozást.

Most túlságosan meg akarod menteni, túlságosan nyomulsz. Hagyd egy kicsit, csak figyeld, légy a közelében, hogy szükség esetén, de tényleg csak akkor, segíts neki.

Közben törődj magaddal is, mert ha teljesen kikészülsz, akkor egy idő után már nem fogsz tudni segíteni neki, mert magad is depressziós leszel.

2010. dec. 14. 22:22
 12/14 A kérdező kommentje:
22:22 - ma már hagytam is őt, csak az ételt tukmáltam belé, hagyom aludni is. Azt tényleg nem engedhetem meg magamnak, hogy ugyanilyen hangulatba kerüljek, mert akkor összeomlunk. (Egyébként mikor nekem volt régebben egy hasonló, bár lényegesen enyhébb rossz időszakom, közölte, hogy ő nem fog egy "beteggel" foglalkozni...Azóta nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek, vagy kimerült, stb.)
2010. dec. 14. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:
hagyd el nem örökre egy kicisit,addig amig nem kezd el bántalmazni unálmamában,az baj hogy unatkozik,meg ha szar neki,legyen szar neked is,ott kell hagyni a francba akkor talán összekapja magát...Ha nem akkor hagyd ott végleg,mert téged is tönkretesz rövid úton...
2010. dec. 14. 23:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos még őnző is ő leszarja ha te beteg vagy nem foglalkozik veled old meg,de neki kilegyen nyalva a segge,én elhagynám lelkiismeretfurdalás nélkül...
2010. dec. 14. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!