Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hülyeség 2 tesónak...

Szerintetek hülyeség 2 tesónak a Marcell és a Márton nevet adni? Mert ugye hasonló a két név.

Figyelt kérdés

Hülyén jön ki ? Nekem tetszik mindkét név, ezért kérdem.

Lehetőleg normális válaszokat írjatok.

Köszi

2010. dec. 14. 16:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Igen, köszi :) Már én beláttam.

Utolsó előtt, aki már megint szajkózza a monológját ! Nem én mondom meg, hogy mikor és hova menjenek, de felhúz, hogy mindig szétbarmolják a kérdéseket. Ha meg az enyémet barmolják szét, akkor majd még én fogok azért bocsánatot kérni, mert szóvá merem tenni. Nem ?

2010. dec. 14. 17:41
 22/30 A kérdező kommentje:
*én is beláttam
2010. dec. 14. 17:42
 23/30 anonim ***** válasza:
27%

Akkor azt is lásd be, hogy bunkó módon válaszoltál, csak azért, mert valaki megjegyezte, hogy mindkét gyereket Marcinak fogják becézni:

"Tényleg ?? Nem mondod, hogy mindkettőt Marcinak becézik :O

Még ilyet...

Kérdésre válaszoljatok légyszi, egy egyszerű igen vagy nem is megteszi."

Mondjuk, az értelmi szinted már nem is érdemel szót, ha egyáltalán felvetődik benned, hogy két gyereket két tök hasonló névvel nevezz el...

2010. dec. 14. 17:50
 24/30 A kérdező kommentje:

Jó oké, elismerem.

De nem hiszem, hogy azért kéne engem elmebajosnak titulálni, csak mert tetszik ez a 2 név. Amúgy nem áltt szándékomban ezt adni, én is tudtam, hogy hülyeség, de azért megkérdeztem itt is. Ez nem bűn.

Nem Pikasszót vagy Tarzant vagy egyebet kérdeztem. külön (!!) adva, két , normális név.

2010. dec. 14. 17:55
 25/30 anonim ***** válasza:
39%

Nyilván a vezetéknevük lesz különböző......,

mert egy apa aligha akar többször hibázni és elmenekül a hasonló hárpiák mellől.

(Bunkóság, bunkóságot provokál(t) belőlem is.)

2010. dec. 14. 17:56
 26/30 A kérdező kommentje:

Hujjuj... ha tudnád, mennyire a lelkembe tiportál. Viszlát világ, hah !

Na elmész a fenébe :D

2010. dec. 14. 18:01
 27/30 anonim ***** válasza:
36%
Pszichológus látott már?
2010. dec. 14. 20:56
 28/30 anonim ***** válasza:
76%
Most meg mi bajotok van? Ha nem vettétek volna észre inkább ti voltatok bunkók, semmint a kérdező. -.- Bocs, de ezen felbosszantottam magam.
2011. márc. 20. 19:11
 29/30 anonim ***** válasza:
25%

ma 19:11

Akkor FIGYELMESEN olvasd végig mégegyszer az elejéről.

2011. márc. 20. 19:36
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg senki se akadjon fel ilyen butaságokon... Semmi értelme.. Én voltam az, aki írta, hogy amikor 6-10 évesen majd keresik az egyéniségüket... Megoldhatnád úgy, hogy az egyik gyerek ezt a két nevet kapja, a másik meg mást. És akkor megvan a két kedvenc neved, de nem toltál ki senkivel, amelyik gyerek ezt a nevet kapja, választhat hogy melyiket használja szóban, ennyi :)
2011. márc. 23. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!