Szerintetek felelőtlenség ennyi idő után gyerekre gondolni?
5 hónapja vagyunk együtt párommal, 4 hónapja lényegében együtt is élünk. Már felmerült a gyerekkérdés köztünk. Én már nagyon szeretnék (tavaly volt egy vetélésem), ő még nem annyira, mert ahogy ő mondja, későnérő típus. Dolgozunk mindketten, rendezett családi hátterünk van, nagyon fiatalos és jófej "nagymama és nagypapa, illetve dédi-jelöltekkel". A családban már nincsen kisgyerek, és már mindenki babázna, de főleg én! :)
Alig egy hónap múlva 26 leszek, ő 33 múlt.
Érvek-ellenérvek is jöhetnek!
Köszi előre is! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazatok van, korai még...
Nagyon szeretjük egymást, de ez még tényleg rövid idő... Tavaly a volt vőlegényem babájával voltam terhes, és a baba akkor ment el, amikor a kórházba mondták, hogy búcsúzzak el a vőlegényemtől, mert ő élet-halál között lebegett...Terveztük a babát, esküvő kitűzve, stbstb, de miután felépült, a családja szétszedett minket...
Röviden ez az előzmény...
A mostani páromban mindazt megtaláltam, amire vágytam, és igen, nekem Ő az igazi! És nem csak azért vagyok vele, mert szeretnék valakitől gyereket!
"Ő még nem annyira." Mivel nem régóta vagytok együtt, lehet nem merte így egyértelműen kimondani, hogy "hülye vagy, eszembe sem jutna egy gyerek", nehogy elijesszen.
Korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!