Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felelőtlenség...

Szerintetek felelőtlenség ennyi idő után gyerekre gondolni?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt párommal, 4 hónapja lényegében együtt is élünk. Már felmerült a gyerekkérdés köztünk. Én már nagyon szeretnék (tavaly volt egy vetélésem), ő még nem annyira, mert ahogy ő mondja, későnérő típus. Dolgozunk mindketten, rendezett családi hátterünk van, nagyon fiatalos és jófej "nagymama és nagypapa, illetve dédi-jelöltekkel". A családban már nincsen kisgyerek, és már mindenki babázna, de főleg én! :)

Alig egy hónap múlva 26 leszek, ő 33 múlt.

Érvek-ellenérvek is jöhetnek!

Köszi előre is! :)

2010. dec. 14. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Két évnél rövidebb kapcsolatban (ha csak nem múltam még el 35 és nincs gyerekem) eszembe nem jutna gyereken gondolkodni. Még egyikőtöknek sem volt ideje kimutatni a foga fehérjét.
2010. dec. 14. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jó dolog, hogy gyereket szeretnél, meg természetes is, a legtöbb nő szeretne. Viszont nálad még nem áll fenn annak a veszélye, hogy kifutsz az időből, a pároddal is nem túl régen vagytok együtt. Ne haragudj, de ilyen helyzetekben felmerülnek bennem bizonyos kérdések: Pár hónap alatt biztos el tudtad dönteni, hogy a mostani pároddal akarod leélni az életedet? Miért ilyen fontos ennyi idő után a gyerek? Miért nem adsz a párodnak időt, hogy egyáltalán téged is megismerjen, meg mindkettőtöknek, hogy foglalkozzatok egy kicsit még kizárólag egymással? A gyerek mellett már sokkal kevesebb időtök lesz rá. Ugye tényleg azért vagy a pároddal, mert szereted és nem azért, mert annyira szeretnél gyereket, családot, biztonságot, hogy kellett hozzá egy rendes, erre alkalmas pasi?
2010. dec. 14. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Én fél év után lettem terhes az akkori páromtól, aki most már a férjem.És ennek 12 éve.Szeretjük egymást a mai napig.
2010. dec. 14. 15:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Igazatok van, korai még...

Nagyon szeretjük egymást, de ez még tényleg rövid idő... Tavaly a volt vőlegényem babájával voltam terhes, és a baba akkor ment el, amikor a kórházba mondták, hogy búcsúzzak el a vőlegényemtől, mert ő élet-halál között lebegett...Terveztük a babát, esküvő kitűzve, stbstb, de miután felépült, a családja szétszedett minket...

Röviden ez az előzmény...

A mostani páromban mindazt megtaláltam, amire vágytam, és igen, nekem Ő az igazi! És nem csak azért vagyok vele, mert szeretnék valakitől gyereket!

2010. dec. 14. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ő még nem annyira." Mivel nem régóta vagytok együtt, lehet nem merte így egyértelműen kimondani, hogy "hülye vagy, eszembe sem jutna egy gyerek", nehogy elijesszen.

Korai.

2010. dec. 14. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!