Mit reagálnátok erre? Anyósbaj
A szituáció az, hogy a férjemnek holnap lesz a születésnapja, ezért úgy döntöttem meglepem a kedvenc ételével, tejfölös hagymás hússal. Ez eléggé bonyolult úgy gondoltam, ma elkészítem a mártást és a húst, holnap meg míg alszik (este 6 tól reggel 6ig dolgozik) berakom a főtt krumplival együtt a sütőbe és kész lesz mire felkel.
Anyósnak előadtam vásárlas után, hogy ezt készítem, erre kijelenti, hogy megveszi a hozzávalókat, csak csináljak sajtos húst, mert az a pasija kedvence.
Mondom neki, hogy a Petinek(pasijának) múlt hónapban volt a szülinapja, akkor az volt amit ő szeret. Továbbá a Laci(férjem) nem szereti a sajtot. Erre a válasz: de megeszi.
Mondom azért az mégis bunkóság, hogy olyan kaját csinálok a szülinapján amit nem szeret. Erre bólogatott, és bement a szobájukba. Már kész voltam a mártással mikor kijött, hogy ő holnap akkoris csinál a pasijának amit szeret, szóval kelljek fel korán, mert neki is kell a sütő. Mondtam hogy jó rendben, nekiálltam elpakolni, visszaléptem a konyhába az olajért és azt látom, hogy teleönti sóval a mártást és nyúl a kanálért. Vagy két marok sót beleöntött. Rákiáltottam hogy ne keverd meg, mire lecsapta a kanalat és beviharzott a szobájába. Hozzáteszem éppen eléggé fűszeres volt, így is alig tudtam kiszedni azt a rengeteg sót amit beleburított.
Szóval lemaradt:
VÁGD KI A HÁZADBÓL!!! Akinek a pasija fontosabb. Alapból mi az, hogy egy idős hölgynek "pasija" van??? Csak nekem visszatetsző ez a szó?
Pasija: két hónapja élősködik rajtunk.
Amúgy nem idős, energikus 42éves.
Szoktad nézni a Született feleségeket?
Na emlékszel amikor Bree kivágta az anyósát? :D Berakta a taxiba és közölte, hogy jó messzire :D
" A kérdező kommentje:
Haszonélvező, a lakás a férjemé."
Akkor kidobni nem tudod,mert élete végéig joga van ott élni..
Az igazság az,hogy anyóssal egy fedél alatt élni nem egészsége dolog..
Vagy elviseled vagy ti költöztök jó messzire..
Főleg ,ha a férjed úgy jutott a házhoz,hogy az anyja íratta át neki,vagy a ő nagy segítségével..
Önző, ráadásul elég gonosz tett volt a részéről. Magyarán a fia vágya sokkal kevésbé fontos a számára, mint a kedveséé... Még jó, hogy te vagy neki:) -mármint a fiának.
Kidobni anyóst nem lehet ugyan, de azt a bizonyos három lépés távolságot megtartanám ezután. Primitív megnyilvánulása alapján megbeszélésnek nem sok értelmét látom. Baráti kapcsolat kizárva, inkább semleges-közömbös együttélés. Nem ideális, de gondolom, nem sok lehetőségetek van ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!