Utáljátok az anyóst?
Figyelt kérdés
Utáljátok vagy nem kedvelitek... azért nem ugyanaz. Kíváncsi lennék hogy ti milyen viszonyban vagytok az anyósotokkal?
Én lány vagyok és nagyon nem kedvelem, de nem utálom, csak inkább jobb ha nem találkozok vele mert felidegesítene a képmutató viselkedése. Nekem bőven elég hogyha havonta pár alkalommal látom rövidebb időre...
2010. dec. 10. 16:44
11/18 anonim válasza:
Az enyém képmutató és irígy rám... nem a szívem csücske. olyan mint egy gyerek 50 év felett. arra van esze, hogy bulikba járjon (egyedülálló) de, hogy az unokájával foglalkozzon néha, arra nem képes...
végülis neki a rosszabb...
13/18 anonim válasza:
Az anyos, akkor jo, ha porhanyos!!!!
Utalom....NO COMMENT...
14/18 anonim válasza:
egyre jobban utálom.. soha se jó amit csinálok..utálatos,beképzelt,irigy..mindenbe beleszól..:@
15/18 anonim válasza:
Annyira de annyira... UTÁLOM!
16/18 anonim válasza:
Egy nő és anyós között sosem lehet olyan viszony, mint Egy férfi és anyós között, hisz a nők mindenkinél jobban tudnak megjegyzéseket tenni a másikra... nálunk sem rózsás a helyzet, hisz én el akarom venni az ő pici fiát. hát azt már megtanultam, hogy menjen át hozzá nyugodtan a férjem egy héten egyszer, hadd érezze, hogy fontos a fiának is. Én pedig próbálom a lehető legkevesebb kapcsolatot tartani vele, és akkor no konfliktus, féltékenység, irigység...mert hogy már párszor megkaptam, hogy én miattam sosem találkozunk, én nem akarok velük lenni...nem véletlenül nem!
17/18 anonim válasza:
Én együtt is élek vele sajnos! És mindenbe de mindenbe beleszól leginkább a gyerekkel kapcsolatba. Megmondja mindig nem inkább ezt kellene ráadni, csinálok a lányomnak valami kaját, adjál neki inkább ezt. Most akarjuk megkeresztelni római katólikusnak, és feszt nyomja, hogy pedig sokkal jobb lenne ha gorog lenne. Mert ők is azok. És nem bírja felfogni hogy az én gyerekem nem lesz az..! :@ Az agyamra megy! Szóval nagyon nem szeretem, szépen mondva
18/18 anonim válasza:
Kettő van. Az egyiket (vérbeli) nem szívelem annyira, mint a másikat. A vérbelit azért nem, mert az unokájához kb. szökőévente jön és mindig valami átlátszó ürüggyel lemondja a látogatást (22 hónapos a kisfiam) és a múltkor már "néni"-nek szólította a saját nagymamáját... Gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!