Utáljátok az anyóst?
Utáljátok vagy nem kedvelitek... azért nem ugyanaz. Kíváncsi lennék hogy ti milyen viszonyban vagytok az anyósotokkal?
Én lány vagyok és nagyon nem kedvelem, de nem utálom, csak inkább jobb ha nem találkozok vele mert felidegesítene a képmutató viselkedése. Nekem bőven elég hogyha havonta pár alkalommal látom rövidebb időre...
nekem teljesen jó fej az anyósom, szeretem
barátnőm egész családja normális
a barátnőm meg tökéletes=D
nekem most éppen nincs anyós mivel nincs pasim, de volt már akit bírtam, illetve hát akivel nem sokat beszéltünk de akor kedves volt meg nem avatkozott a dolgunkba.
viszont volt olyan is aki mindenbe beleszólt, mindenért kritizált, és mindent ő akart megmondani hogy a kapcsolatba mit hogy csináljunk, stb, engem már a legkisebb dologért úgy lehordott ahogy még a saját anyám sem, a fiáról meg semmit nem hitt el ha mondtam h az miket hazudott meg hogy megsértett..
Nagyon szeretem az anyósom. Örök hálával tartozom neki, amiért ő kiállt mellettem és a babám mellett a saját anyámmal ellentétben. Persze őt is nagyon szeretem.
Nagyon szerencsés vagyok, hogy Ő jutott nekem (:
Azt viszont nem art tudni, hogy a fiu gyermek altalaban az Edesanyjara fog hasonlitani!
Tehat erre keszulj fel. En pl. elfogadtam az Anyosomat, mivel a paromnak az Edesanyja, s igy elkezdtem szeretettel kozeledni hozza, amikor kritizalt, akkor azt szinten ugy fogadtam el, hogy nem ereztem haragot, mivel tiszteltem a korat, es azt, hogy a parom Edesanyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!