Írnátok nekem szép, nőies hangzású, D betűvel kezdődő lány neveket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 19:03
11/26 anonim válasza:
Daniella:) engem nem becéznek se Daninak se Deninek. Inkább Dancsi, Dincsi, Lalla vagyok:) És imádom a nevem, hálát adok, hogy anyuék ilyen szép nevet választottak nekem. Sokan megdicsérik mikor bemutatkozom!
12/26 anonim válasza:
Della (nem biztos, hogy ez Magyarországon anyakönyvezhető, de szép)
Detti, Daniella, Dália, Dária, Diána (habár ez nekem egyáltalán nem tetszik), Dina, Dorina, Dívia.
14/26 anonim válasza:
Hát én momentán Daniella vagyok, de Danusnak nevez mindenki, esetleg Danának. De semmiképpen nem Daninak/Deninek. Amúgy förtelmesen szar név, én nagyon utálom. Adhattak volna a szüleim normálisabb nevet nékem.
Hogy ne legyek off: Dóra, Diána. :)
18/26 anonim válasza:
Dorka.
Diána nem tetszik, rossz emlékeim is vannak...
am miért pont D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!