Mit csináljak ha utálom az anyámat?
Figyelt kérdés
Sziasztok az anyám minden nap feltud huzzni a hülyeségeivel.Nem talizhatok jóformán fiukkal csak titokban a sulinál.És mindig van egy olyan érzésem hogy valamit tud rólam csak nem mondja el és tök ideg én meg meg hülyülök2010. dec. 9. 17:10
11/19 anonim válasza:
szerintem sem vagy 14-nél több, főleg ha a sulinál kell találkoznod a bikákkal...Anyukádat meg megértem nagyon is, mert ennyi idősen nem a fiúkkal kéne foglalkozni...
12/19 anonim válasza:
17:19 vagyok
Kérdező, jól jegyezd meg, amit 17:35 írt neked...;)
13/19 anonim válasza:
4 évesen: Anya
mindent tud. 8 évesen: Anya sok mindent tud. 12 évesen: Anya nem is
igazán tud mindent. 14 évesen: Anya nem is tud semmit. 16 évesen: Anya
nem is létezik. 18 évesen: Anya ódivatú. 22 évesen: Anya ért ehhez!
35évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg anyát. 55évesen: ...Bárcsak
...itt lenne anya… 75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA.
egyetértek azzal aki ezt írta ^
I
15/19 anonim válasza:
17:35
Én is sírtam... Pedig anyámmal utáljuk egymást
16/19 anonim válasza:
Sziasztok! Én írtam azt az idézetet :) ezt nagymamám mesélte mindig, én is meghatódom rajta mindig :) Köszönöm! :)
17/19 anonim válasza:
facebook...
de végül is jó kis idézet :D
18/19 A kérdező kommentje:
sziasztok 15 és fél vok!!DE én kikészülök szinte nekem csak a gépem van mert itthon mindig csak balhé van és én ebbe már bele örülök és egyszerűen kinyírnám és akkor sem sírnák ha most meghalna söt inkább megkönyebülnék
2010. dec. 15. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!