Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg jár neki heti 1-2...

Tényleg jár neki heti 1-2 "szabadnap"? Kicsit gyanús a dolog.

Figyelt kérdés

Szóval a párom szerint tök normális, hogy heti 1-2 napot külön alszunk (együtt élünk!), persze nem külön ágyban, hanem én a lakásunkban, ő a szüleinél.

Ő kezdeményezte az összeköltözést. Az elmúlt egy hónapban kb 7-8 napot nem aludt itthon.

Azon gondolkozom, hogy összepakolok és visszamegyek a szüleimhez. Miért akart velem összeköltözni, ha most mégsem jó neki?

2010. dec. 8. 19:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Én nem tudnám elképzelni az ilyen szabadnapokat.

Én azt találom furcsának, hogy nem visz magával, hogy ott is együtt aludjatok.

2010. dec. 8. 19:55
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
én ezt nem tudnám elfogadni...
2010. dec. 8. 19:56
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha már 2 éve,akkor baj van.Ez menekülés akárhogy is nézzük.Mi 5 éve vagyunk együtt,de a párom a gondolatától is rosszul van,hogy külön aludjunk.Lehet nem kellett volna összeköltözni,mert neki szüksége a "szabadságára".És ha te mennél el pár napra ő mit szólna hozzá?Beszéljétek át még egyszer a dolgot és ha nem bírja ki akkor költözzetek szét,mert ennek így nem sok értelme.
2010. dec. 8. 20:03
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit tényleg furcsa, de azért meg lehet érteni. Nekem is volt régen egy "lakótársam", aki korábban tényleg ott lakott az albérletben, csak aztán összeköltöztek a pasijával, de a lány fizette tovább a részét a lakásba, és heti egyszer ott aludt. Nem volt ebben sem semmi sunyiság, csak neki is jól esett néha egyedül aludni, késő estig hülyeségeket nézni a tévében (a párja korán fekvő volt nagyon), lazsálni, ágyban fekve netezni a laptopon, stb. Náluk ez nem okozott semmi gondot, a párja is kiélvezte, hogy heti egyszer sörrel a kezében meccset néz az ágyból, akkor alszik el, amikor elalszik, stb. Amúgy nagyon jól megvoltak egymással, a hét többi napján remekül alkalmazkodtak egymás szokásaihoz, csak voltak persze alapvető különbségek kettejük között, aminek ilyenkor teret lehetett engedni.

Mondom, nekem is kicsit fura volt elsőre, de aztán láttam, hogy nekik ez semmi gondot nem okoz.

2010. dec. 8. 20:08
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük, mivel még nem vagytok házasok ott alszik ahol jól esik... Én mindkettőtöket meg tudom érteni, de azért tényleg menj biztosra, hogy csak ártatlan otthonalvásról van-e szó. Ha neki erre szüksége van, tegye, de azt leszögezném házasság után, gyerek mellet ilyenről szó nem lehet. Te meg hívd át valamelyik barátnődet és csapjatok, filmezős, bulizós otthoni csajos estét.
2010. dec. 8. 21:15
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
a párod még nem érett meg az együtt éléshez,még mindég anyicuhoz megy néha napján haza,egy érett kapcsolatban ez nem helyén való!!ha ép a külön kikapcsolodásrol van szó azt meg lehet másként is oldani
2010. dec. 8. 21:45
 17/27 anonim ***** válasza:

Házasok vagyunk, de nekem is szükségem van néha egy-egy szabadnapra. Először a férjem is bután nézett, de megbeszéltük, megértette, sőt, mondta, hogy néha neki is jó egyedül, amikor még minimálisan se kell máshoz alkalmazkodni.

Ilyenkor az ember elvan egyedül. Nekem plusz egy érv, hogy nagyon horkol, én meg felszínes alvó vagyok és igazán csak egyedül tudom kipihenni magam.

Úgyhogy néha ő elmegy a saját lakásába, tévézik, alszik, tanul vagy mittomén mit csinál, én meg maradok a sajátomban (itt élünk)és én is elpiszmogok a saját dolgaimmal.

Viszont utána még jobban örülünk egymásnak.

Elképzelhető, hogy a srác is csak ilyenek miatt jár haza néha. Van olyan típusú ember, akinek néha kell az egyedüllét, de van olyan is, aki nem szeret egyedül lenni - szerintem ez csak típus kérdése.

2010. dec. 8. 22:35
 18/27 anonim válasza:
Kell egy kis szabadság mindenkinek
2010. dec. 8. 23:18
 19/27 anonim ***** válasza:
59%
Ez egyáltalán nem normális dolog. Totál infantilis. Én ha szeretek valakit akkor örülök hogy vele lehetek és mindent megteszek azért, hogy minél többet lehessek vele. Ha a párod szabadnapot kér, akkor garantáltan nem szeret, csak ha ló nincs szamár is jó eset áll fenn.
2010. dec. 8. 23:39
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák, van akinek szüksége van egy kis szabadságra. Én is havonta egy-két napot a szüleimnél töltök, mert nagyon ragaszkodunk egymáshoz, a párommal viszont nem jönnek ki túl jól. Annyira meg nem lakunk közel, hogy csak úgy átszaladhatnék hozzájuk egy kis időre, aztán haza. Szerencsére a párom ezt megértette, nagyon hálás is vagyok neki érte.
2010. dec. 8. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!