Tényleg jár neki heti 1-2 "szabadnap"? Kicsit gyanús a dolog.
Szóval a párom szerint tök normális, hogy heti 1-2 napot külön alszunk (együtt élünk!), persze nem külön ágyban, hanem én a lakásunkban, ő a szüleinél.
Ő kezdeményezte az összeköltözést. Az elmúlt egy hónapban kb 7-8 napot nem aludt itthon.
Azon gondolkozom, hogy összepakolok és visszamegyek a szüleimhez. Miért akart velem összeköltözni, ha most mégsem jó neki?
Én nem tudnám elképzelni az ilyen szabadnapokat.
Én azt találom furcsának, hogy nem visz magával, hogy ott is együtt aludjatok.
Kicsit tényleg furcsa, de azért meg lehet érteni. Nekem is volt régen egy "lakótársam", aki korábban tényleg ott lakott az albérletben, csak aztán összeköltöztek a pasijával, de a lány fizette tovább a részét a lakásba, és heti egyszer ott aludt. Nem volt ebben sem semmi sunyiság, csak neki is jól esett néha egyedül aludni, késő estig hülyeségeket nézni a tévében (a párja korán fekvő volt nagyon), lazsálni, ágyban fekve netezni a laptopon, stb. Náluk ez nem okozott semmi gondot, a párja is kiélvezte, hogy heti egyszer sörrel a kezében meccset néz az ágyból, akkor alszik el, amikor elalszik, stb. Amúgy nagyon jól megvoltak egymással, a hét többi napján remekül alkalmazkodtak egymás szokásaihoz, csak voltak persze alapvető különbségek kettejük között, aminek ilyenkor teret lehetett engedni.
Mondom, nekem is kicsit fura volt elsőre, de aztán láttam, hogy nekik ez semmi gondot nem okoz.
Házasok vagyunk, de nekem is szükségem van néha egy-egy szabadnapra. Először a férjem is bután nézett, de megbeszéltük, megértette, sőt, mondta, hogy néha neki is jó egyedül, amikor még minimálisan se kell máshoz alkalmazkodni.
Ilyenkor az ember elvan egyedül. Nekem plusz egy érv, hogy nagyon horkol, én meg felszínes alvó vagyok és igazán csak egyedül tudom kipihenni magam.
Úgyhogy néha ő elmegy a saját lakásába, tévézik, alszik, tanul vagy mittomén mit csinál, én meg maradok a sajátomban (itt élünk)és én is elpiszmogok a saját dolgaimmal.
Viszont utána még jobban örülünk egymásnak.
Elképzelhető, hogy a srác is csak ilyenek miatt jár haza néha. Van olyan típusú ember, akinek néha kell az egyedüllét, de van olyan is, aki nem szeret egyedül lenni - szerintem ez csak típus kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!