Ezért lehet távolságtartási végzést kérni? (anyósbaj)
Anyósomat látogattuk meg délután, és a férjem Anyócaként emlegette a mostohaanyját, mire anyósom nekiállt ordítozni, hogy: ő nem az anyád!!!!
Mire a férjem tárgyilagosan kijelentette, hogy miután 8 évig úgy nevelte, mintha az édesfia volna, megérdemli, hogy anyának nevezze.
Ekkor az anyja nekiállt orgenyálni, hogyha ő ezt így gondolja, akkor takarodjunk a b.p.ba, mi nyugodtan távoztunk, de az anyós az ötödikről ledobott egy pár acélbetétes csukát, amit a férjem az ő pasijának adott, úgy hogy majdnem a két hós babám kocsijába esett, de a férjem ráhajolt így őt kólintotta fejbe.
Rögtön hazamentünk, és alig vetkőztettem le a gyereket, már csengett a kapucsengő(anyós) Hogy sajnálja, ne haragudjunk stb stb. Mikor a férjem kissé keményen megmondta hogy nem óhajt vele találkozni többet, jött az ordítás, hogy mi úgyse fogjuk felnevelni a kislányunkat, hogy én egy idegbeteg állat vagyok aki vízbe akarja folytani a gyerekét, ránkküldi a gyerekvédelmet, hogy inkább megöl engem mintsem én öljem meg őket. Mindez azért mert a szüleim halála után depressziós lettem, és antidepresszánsokat szedtem, de már kilábaltam belőle.
Látleletet lehet kérni a férjem feje miatt és a fenyegetőzésekért? Nagyon félek, mert a férjem folyamatos műszakban dolgozik, és a lépcsőházban ismerik, lehet hogy valaki beengedi.
Szia!
Ezért biztos, hogy nem fognak távolságtartó végzést hozni. Mindenesetre vetessetek látleletet és menjetek a rendőrségre. Túl sok mindent nem fognak csinálni, de a későbbiekben jól jöhet, hogy ti jeleztétek a rendőrségnek, hogy gond van.
egy mukkot sem értettem az egészből, de válaszolnék:
anyóssal minden kapcsolatot megszakítani! Úgy jó az anyós ha porhanyós! ne fenyegessen, hanem pusztoljon!
Ezen a sodrófáson jót nevettem, ugyanis cukrászként jól forgatom. Már becsengettünk mindenhová, hogy ne engedjék be, de sok mindent nem mondunk.
De azért még félek. Azóta még jött egyszer előadta a magánszámát a kaputelefonban, majd elment. A férjemmel mind a ketten letiltottuk a hívásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!