Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lesz a szerelemből...

Hogyan lesz a szerelemből szeretet?

Figyelt kérdés
Valahol ezt olvastam, hogy a két fél között a házasság során a szerelem átmegy szeretetbe. Mitől? Hogyan? Ilyenkor milyen a nemi élet? Legjobban azoktól várok választ, akik benne van a dologban. Ha esetleg hülyeséget kérdeztem, akkor nem kell engem leugatni. Még fiatal vagyok és nem vagyok benne. Csak erre kíváncsi vagyok.
2010. dec. 7. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szó sincs érdektelenségről, csupán a szekszualitás ? az ami objektiv vagy szubjektiv okok miatt háttérbe szorul.
2010. dec. 8. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:
és folytatom átlép egy fajta olyan vonzalommá, ami a szerelem során bekövetkezik az első érintésnél, de ott még lesz folytatás, de a bizonyos korosodás után ez visszajön csak korlátozottan,mert a KIVÁNÁS másmilyen érzelem világban teljesül be,Érthető ?
2010. dec. 8. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

Csernusnak vannak jó gondolatai, de azért egy nagy humbukk a NŐ és FÉRFI is. Mindkét könyvben ugyanazt a hülyeséget hangsúlyozza 1oo oldalakon keresztül...:-S

Ajánlom inkább humoros és érthető formában a Barbara és Allan Pease könyveket. Pl. Miért sír a nő, miért hazudik a férfi? Vagy "A férfinek szex kell, a nőnek szerelem..."

2010. dec. 8. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem is Csernus ugrott be!

"Ha két fél között nagy a szerelem, az olyan mint ha lenne köztük egy virág. A szerelem virága. Ezt gondozni kell. Ha nem gondozzuk, akkor a virág elpusztul, és kinő helyette a gyom."(nem szó szerinti idézet)

Én továbbvinném a gondolatot. A szerelem virágának a termése a szeretet.

Gondolj bele: egy érzelem sem tart örökké.

Talán emlékszel arra a fiúra aki oviban, suliban húzogatta a hajad? Még mindíg dühös vagy rá, és megfojtanád egy kanál vízben? Ugye nem.

A legtöbb érzés szelidül az idő múlásásval!

Még egy történet:

"Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, amely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.

A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.

Egyetlen szót vésett bele:

"ELMÚLIK""

2011. nov. 18. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!