Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak ciki lenne saját...

Páromnak ciki lenne saját készítésű ajándékot adni?

Figyelt kérdés

Nem azért mert csóró vagyok,hanem sokkal több fantáziát és szeretet látok egy ilyen ajándékban, mint a boltokban kapható tucat árukban. 1 éve vagyunk együtt. Tudja, hogy festek, meg rajzolok, de eddig valahogy nem különösebben érdeklődött az alkotásaim iránt. Arra gondoltam, hogy karácsony alkalmából festek neki egy skorpiót,(az a kedvenc állata) persze mellé még kapna valami más dolgot is, ha esetleg a képnek nem örülne, mégse legyen csalódott.

L/20, ő F/29

2010. dec. 6. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy ki fogja tenni a falára amit festesz neki. De lehet hogy a szekrénybe rejti, és ott fog porosodni.. :S
2010. dec. 7. 06:11
 12/14 anonim ***** válasza:

párom falán 3 képem is lóg (keret nélkül kapta anno,ő kereteztette be h bajuk ne legyen),ő azokat semmi pénzért nem adná (költözés előtt állunk,sztem hozza majd azokat is)

ő tudja értékelni az ilyesmit

de volt olyan exem aki egy már majdnem kész rajzomból fogta és letépett egy darabot,mondván papirfecni kellett...repült is...

23/N

2010. dec. 7. 06:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Na igen, ha eddig sem érdeklődött a művészeted iránt, akkor valószínűsítem hogy őt sajnos ez az ajándék nem hatja meg. Akkor csináld meg csak, ha nem haragszol meg érte, ha nem fog lelkesedni. Az meg olyan égő, hogy muszájból kell valamit kitenni.

Én nagyon szeretem a festményeket, rajzokat, és én nagyon tudnék ilyen ajándéknak örülni. de van aki nem. Ettől függetlenül az igyekezetedet biztos értékelni fogja, és ez a lényeg, hogy gondoltál rá.

2010. dec. 7. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja még egy, milyen már, hogy ne legyen csalódott :) ez elég gyermeteg hozzáállás. Felnőtt férfi, nem a karácsonyi ajándékot lesi, mint egy kisgyerek... ne viccelj :) nem tetszik neki, hát nem tetszik és kész.
2010. dec. 7. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!